Inloggen
NederlandsNederlands

INIKA Skincare geschikt voor elk huidtype

INIKA Skincare geschikt voor elk huidtype
Geplaatst op 11-5-2020 door Donna
Nadat INIKA eerst alleen make-up in het assortiment heeft is ook een INIKA Skincare lijn gelanceerd. Meer informatie lezen over de introductie van de nieuwe lijn lees dan de blog NIEUW: INIKA Skincare. Biologische huidverzorging opgebouwd uit krachtige antioxiderende ingrediënten uit de natuur. De Skincare lijn van INIKA wordt aangedreven door Phytofuse Renew. Een bewezen botanische stof, een stof die de huid tot wel 90% beschermt tegen vervuiling.

Elk product van INIKA Skincare zit boordevol antioxidanten voor de huid, tot wel 5% aan heldhaftige actieve stoffen (meer dan het dubbele van de gemiddelde hoeveelheid) in elk formule. Voor ieder huidtype heeft de vegan huid verzorgingslijn van INIKA een mogelijkheid. Wij laten aan u als retailer of beautyspecialist graag drie huidtypes zien die veel voorkomen en welke producten hierbij passen. Alle producten kunnen daarnaast met elkaar gecombineerd worden, afhankelijk van de behoefte van de huid van de klant. Hierdoor kunt u samen met de klant naar de best passende producten kijken en als retailer of beautyspecialist goed advies kunnen geven aan de klant.

Natuurlijke huidverzorging voor de droge huid


Bij een droge huid is het van belang dat deze vanaf begin (de reiniging van de huid) tot het eind (het verzorgen van de huid) gevoed wordt met effectieve vocht vasthoudende producten. Voor droge huidtypes worden dan ook de volgende hydraterende, voedende en verzachtende producten van INIKA Skincare geadviseerd:
  • INIKA Phyto-active Micellar Rosewater
    Als het gaat om verwijderen van make-up hebben droge huidtypes iets effectiefs nodig, maar niet uitdrogend. Het micellar water van INIKA is een verzachtende make-up remover en reiniger in één. Het bevat Rozenbottelzaadolie om de huid te hydrateren en Aloë Vera bladsap om de vochtbalans te herstellen en de cellen intensief te vernieuwen. Dus ook heel prettig voor een rijpere huid met lijntjes.
  • INIKA Phytofuse Renew Rosehip Oil 
    Deze rozenbottelolie herstelt zelfs de droogste huidtypes en zit boordevol krachtige antioxidanten, om vrije radicalen te neutraliseren en rimpels van de huid te verminderen.
  • INIKA Phytofuse Renew Maca Root Rich Day Cream
    De crème zorgt voor een diepe hydratatie met behulp van luxe, botanische argan- en avocado-oliën. De rijke formule werkt ook als een schild tegen dagelijkse invloeden van buitenaf om de effecten vroegtijdige huidveroudering te verminderen. Een goede crème voor een droge huid.
groothandel inika skincarenatuurlijke huidverzorging inkopenbiologische huidverzorging leverancier

Natuurlijke en vegan Huidverzorging voor de gecombineerde en vette huid


Wanneer de huid wat vetter of gecombineerd is een goede reiniging van belang om overtollige olie te verminderen, poriën schoon te maken en puistjes te bestrijden. Voor deze huid kan het gebruik van een exfoliërende (peeling) helpen om de huid opnieuw in balans te brengen en de toon van de huid te egaliseren. Voor een vette of gecombineerd huidbeeld adviseren we de volgende producten die de huid van klanten balanceert en de poriën verfijnd:
  • INIKA Phytofuse Renew Camellia Oil Cleanser
    Deze romige reiniger verwijdert alle sporen van make-up en dagelijkse onzuiverheden, zonder een droog of strak gevoel te veroorzaken. Met de innovatieve siliconen opzetborstel kan het zachtjes in de huid gemasseerd worden voor een nog diepere reiniging en deze borstel stimuleert tevens de doorbloeding.
  • INIKA Phytofuse Renew Caviar Lime Exfoliator
    Deze verhelderende exfoliator (peeling) combineert twee van de heldhaftige actieve stoffen: Rose of Jericho en Caviar Finger lime. De natuurlijke exfoliërende deeltjes en fruit-AHA zuren, zuiveren effectief de poriën en verwijderen dode huidcellen voor een heldere en frissere teint.
  • INIKA Phytofuse Renew Maca Root Day Cream
    Met dezelfde voedende ingrediënten als zijn rijkere zus, zullen vette huidtypes dol zijn op de lichtere textuur van de gewone Maca Root Day Cream. Deze crème biedt bescherming tegen vervuiling en zorgt ervoor dat de huid het hydratatieniveau gedurende de hele dag in balans blijft en beschermt.
inika inkopen nederlandgroothandel vegan skincareinika skincare

Natuurlijke en vegan huidverzorging voor de rijpere huid


Een door planten aangedreven jeugdbooster is Resveratrol. Gevonden in de druivenschil, werkt deze als een krachtig antioxidant om veroudering te bestrijden. Het helpt de huid te bestrijden tegen diepe UV-straling en schade van vrije radicalen, zodat de huid door kan gaan met het opbouwen van natuurlijke collageen. Voor een stevigere, vollere teint. Voor de volwassen rijpere huidtypes met fijne lijntjes en rimpels kunt u de volgende producten adviseren:
  • INIKA Phytofuse Renew Resveratrol Serum
    De grote held onder de INIKA Skincare producten in een prachtige verpakking. Deze antioxidant gemaakt in een serum is intens voedend en helpt de collageen productie te verbeteren en cellen diep in de huidstructuur te vernieuwen. Voor het beste resultaat van dit product kan het best ’s ochtends en ‘s avonds gebruikt worden op de huid.
  • INIKA Phytofuse Renew Resveratrol Rich Night
    De INIKA Resveratrol gezichtscrème combineert het krachtige druivenextract met zonnebloem, Rozenbottel en Arganolie om de ultieme huidherstellende crème te creëren voor een zeer droge tot rijpere huid.

leverancier schoonheidsproducten













Voor iedere huid is het belangrijk om een huidverzorgingsroutine op te bouwen. Het is voor elk huidtype dus mogelijk om een passende huidverzorgingsroutine samen te stellen met de INIKA Skincare lijn. Kijk vooral samen met uw klant in de salon, winkel of online naar het huidtype en maak samen met de klant een persoonlijke huidverzorgingsroutine. Alle producten van de INIKA Skincare lijn kunnen worden gecombineerd dus voor ieder huidtype kan gemixt worden tot een perfecte samenstelling, die de behoefte van de huid van de klant voedt.


Professioneel advies


Biocare Products biedt trainingen aan voor u als retailer of beauty specialist. Trainingen kunnen voor u als retailer of beauty specialist belangrijk zijn zodat u voldoende informatie heeft over de producten van INIKA Organic Skincare en goed advies kan geven aan klanten over bijvoorbeeld het huidtype. Wanneer u eenmaal met INIKA werkt in uw winkel of praktijk komen wij graag langs voor demo dagen of workshops. Voor meer informatie neem contact op of bekijk de trainingen.

Mocht u vragen neem dan gerust telefonisch of via algemeen@biocareproducts.nl contact op. Wij van Biocare Products kunnen u dan adviseren en helpen u graag verder.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen