Inloggen
NederlandsNederlands

Biocare

100% natuurlijk - biologisch - diervriendelijk - duurzaam


BIOCARE is jouw 100% natuurlijke en duurzame merk voor persoonlijke verzorging die door het hele gezin gebruikt kan worden. Eerlijke, zuivere producten die jij voor 100% kunt vertrouwen.

Altijd 100% natuurlijk, biologisch & duurzaam verpakt. Het doel van een BIOCARE product is om jou te helpen op zo’n simpel mogelijke manier. De producten van BIOCARE zijn dan ook geschikt voor alle huidtypes. Van een droge huid tot aan gevoelige huidbeelden zoals eczeem of psoriasis. Je bent bij een BIOCARE product er dan ook van verzekerd dat het product puur en zuiver is.

Het aanschaffen van een BIOCARE product maakt je bewust van wat je op je huid aanbrengt. Het maakt je bewust hoe jij de haren van jouw gezin verzorgd. Samen creëren wij op deze manier bewustzijn voor een betere wereld. 

Het ontstaan van het merk BIOCARE


Het merk BIOCARE is letterlijk ontstaan vanuit biocareonline.nl (voor de consument) en biocareproducts.nl (voor de winkelier). Daar via beide platformen dezelfde 100% natuurlijke en duurzame merken worden verkocht kwamen er ambities voor het creëren van een eigen merk. Favoriete producten in een eigen BIOCARE jasje. Altijd vanuit waarden die voor ons belangrijk zijn.
houten borstels

Het ontwikkelen van een BIOCARE product

Bij het ontwikkelen van een product zijn wij van Biocare betrokken vanaf het ontwerpen tot het formuleren tot aan het productie proces. Dit geeft alle ruimte producten op de markt te brengen vanuit de WAARDE die voor BIOCARE belangrijk zijn.

Het eerste gelanceerde product van Biocare is een product voor het verzorgen van jouw haar. Duurzaam geproduceerde houten borstels en kammen gemaakt van lokale houtsoorten uit duurzaam beheerde bossen. Borstels die zijn behandeld met natuurlijke biologische oliën en geschikt voor ieder haartype en het hele gezin.

Het merk BIOCARE

Na het lanceren van de BIOCARE borstels en kammen zijn er ideeën op tafel gekomen voor de volgende BIOCARE producten. Samen met ons team zullen wij het merk BIOCARE gaan uitbreiden met de meest praktische huidverzorging producten die je kunt gebruiken met het hele gezin.

Bekijk hier het hele assortiment van BIOCARE

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen