Inloggen
NederlandsNederlands

Trainingen

Het is mogelijk om u en uw personeel in te schrijven voor een product en/of praktijk training van een van onze merken. Al onze trainingen worden gegeven in Opmeer op onze locatie in een speciaal ingerichte trainingsruimte. Deze trainingen zijn er speciaal voor u en of uw personeel, om zo goed en zoveel mogelijk informatie te delen, zodat u met veel vertrouwen uw klanten kan informeren.

Hoe zien de trainingen eruit?


Trainingen worden gegeven in groepsverband en gaan op inschrijving. Het is dus goed mogelijk dat u samen met andere specialisten en of winkeliers de training volgt. Dit biedt voordelen als voor u als deelnemer omdat u op deze manier ook van andere specialisten en/of winkeliers kan leren tijdens de training.

Product Training


Wij vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk op de hoogte bent van het merk dat u verkoopt. Daarom hebben wij speciale product trainingen samengesteld waarbij er binnen een dagdeel het complete merk of een nieuwe productlijn wordt doorgenomen. Hiervoor ontvangt u training materiaal en behandelen wij product voor product het merk of de nieuwe productlijn. Dingen die toegelicht kunnen worden binnen een product training zijn:
  • De ingrediënten van producten
  • Hoe dient het product te worden gebruikt
  • Voor welk huidbeeld is dit product geschikt
Daarnaast nog veel meer informatie over de producten van het merk of een nieuwe productlijn van een merk.

Praktijk Training


Voor sommige van onze merken is het raadzaam een praktijktraining te volgen. Deze zijn speciaal samengesteld om een productlijn op de juiste manier te gebruiken. Binnen deze training wordt goed zichtbaar hoe de producten op de juiste manier te gebruiken zodat het effect wat de producten hebben ook echt zichtbaar wordt.

Op locatie


Het is ook mogelijk dat wij bij u op locatie de product training komen geven. Indien gewenst is dit ook mogelijk op een avond of in het weekend. Wilt u meer informatie ontvangen over het volgen van een training bij Biocare Products neem dan contact met ons op. Wij vinden het leuk van u te horen en staan u dan ook graag te woord.

Wij als Biocare Products zijn er als groothandel om u te helpen het beste te halen uit de merken die u verkoopt vanuit ons assortiment. Als importeur en distributeur willen we het u als winkelier of beautysalon ook zo gemakkelijk mogelijk maken daarom bieden we deze trainingen aan. Biocare Products als groothandel heeft aandacht voor ieder verkooppunten zodat het verhaal van het merk ook overgebracht wordt naar de consument.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220517 07:27:33 PC21False0FalseTrue220102