Inloggen
NederlandsNederlands

Trainingen

Wij als Biocare Products zijn er als groothandel om u te helpen het beste te halen uit de merken die u verkoopt vanuit ons assortiment. Als importeur en distributeur van diverse biologische en vegan cosmetica merken hebben wij aandacht voor ieder verkooppunt zodat het verhaal van het merk ook overgebracht wordt naar de consument. Hierdoor kunt u met veel vertrouwen uw klanten informeren en adviseren.

Bij Biocare Products is het mogelijk om verschillende soorten trainingen te volgen. Denk hierbij aan product trainingen en/of praktijk trainingen. Hierbij is het mogelijk om op locatie bij ons een training te volgen in onze trainingsruimte of online vanuit huis. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de training op uw eigen locatie te volgen.

Hoe zien de trainingen eruit?


Trainingen worden gegeven in groepsverband en gaan op inschrijving. Het is dus goed mogelijk dat u samen met andere specialisten en of winkeliers de training volgt. Dit biedt voordelen als voor u als deelnemer omdat u op deze manier ook van andere specialisten en/of winkeliers kan leren tijdens de training.

Product Training


Wij vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk op de hoogte bent van het merk dat u verkoopt. Daarom hebben wij speciale product trainingen samengesteld waarbij er binnen een dagdeel het complete merk of een nieuwe productlijn wordt doorgenomen. Hiervoor ontvangt u training materiaal en behandelen wij product voor product, het gehele merk of de nieuwe productlijn. Dingen die toegelicht kunnen worden binnen een product training zijn:

  • De ingrediënten van producten
  • Hoe dient het product te worden gebruikt
  • Voor welk huidbeeld is dit product geschikt
  • Visie van het merk

Praktijk Training


Voor sommige van onze merken is het raadzaam een praktijktraining te volgen. Deze zijn speciaal samengesteld om een productlijn op de juiste manier te gebruiken. Binnen deze training wordt goed zichtbaar hoe de producten op de juiste manier te gebruiken zodat het effect wat de producten hebben ook echt zichtbaar wordt.

Op locatie


Het is ook mogelijk dat wij bij u op locatie de product training komen geven. Indien gewenst is dit ook mogelijk op een avond of in het weekend. Wilt u meer informatie ontvangen over het volgen van een training bij Biocare Products neem dan contact met ons op. Wij vinden het leuk van u te horen en staan u dan ook graag te woord.
b2b cosmetica training

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen