Inloggen
NederlandsNederlands

Onze merken

Biocare Products is groothandel en distributeur voor diverse biologische cosmetica merken en duurzame producten. De door ons geselecteerde (biologische) natuurlijke merken komen uit diverse regio’s van de wereld. Alle merken in ons assortiment hebben een verhaal, visie en een filosofie waar wij als biologische groothandel voor 100% achter staan.

INIKA Organic

BP - onze merken - Inika

Biologische, 100% natuurlijke & 100% vegan, halal & cruelty free make-up voor iedere vrouw

INIKA is in 2006 ontstaan, geboren uit een behoefte om te ontgiften  en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertouwelijk biologisch en vegan make-up merk.

Lees meer...

Green People

Met een schat aan kennis en ervaring biedt Green People een compleet assortiment gecertificeerd biologische en natuurlijke verzorgingsproducten voor het gehele gezin.

Ieder product bevat minimaal 90% actieve natuurlijke en biologische ingrediënten die je huid beschermen, voeden, in evenwicht brengen en, het meest belangrijke, respecteren.


Lees meer...
BP - onze merken - Green People

Nailberry

BP - onze merken - Nailberry

De bijzondere L'Oxygéné formule van Nailberry is een ademende nagellak en altijd vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten.

Met behulp van de nieuwste technologie levert het L'Oxygéné-assortiment een gezondere manicure.


Lees meer...

Urban Veda

Met een schat aan kennis en ervaring biedt Urban Veda een compleet assortiment aan met gecertificeerd vegan & natuurlijke huidverzorgingsproducten volgens het traditionele holistische genezingssysteem van India, Ayurveda. Ayurveda omvat medische wetenschap, filosofie, psychologie, alchemie en spiritueel begrip, en is gebaseerd op de overtuiging dat welzijn afhangt van balans tussen geest, lichaam en ziel.


Lees meer...
BP - onze merken - Urban Veda

RAWW

BP - onze merken - Superbee

LadyCup

Het is veilig, modern, eenvoudig, milieuvriendelijk, economisch en hygiënisch.

De LadyCup heeft optimale maten en het design met een glad oppervlak vereenvoudigt het gebruik en onderhoud. Het is vervaardigd van siliconen van de hoogste kwaliteit, die alleen worden gebruikt in de medische sector en de voedingsmiddelenindustrie.


Lees meer...
BP - onze merken - LadyCup

Love Hemp

BP - onze merken - Love Hemp

Love Hemp – is het grootste en het meest vertrouwde CBD merk van het Verenigd Koningkrijk met een breed assortiment aan 100% vrije THC producten

De oliën van Love Hemp zijn zorgvuldig samengesteld uit een verzameling hoogwaardige CBD-hennepstammen die in de Verenigd Koningkrijk zijn gekweekt.

Lees meer...

Essenzza Fuss Free Naturals


Essenzza Fuss Free Naturals – is een zeer succesvol Australisch merk in de gezondheid, schoonheid en welzijn.

Fuss Free heeft een assortiment wellnessproducten ontwikkeld na uitgebreid onderzoek en met als doel de klanten een professioneel product te bieden tegen betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan de prestaties.

Lees meer...
BP - onze merken - Fuss Free

Biocare

BP - onze merken - Biocare


100% natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten die door het hele gezin gebruikt kan worden. Eerlijke, zuivere producten die jij voor 100% kunt vertrouwen.

Je bent bij een BIOCARE product er dan ook van verzekerd dat het product puur en zuiver is.


Lees meer...

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen