Inloggen
NederlandsNederlands

Green People

Met een schat aan kennis en ervaring biedt Green People een compleet assortiment gecertificeerd biologische en natuurlijke verzorgingsproducten voor het gehele gezin. Ieder product bevat minimaal 90% actieve natuurlijke en biologische ingrediënten die uw huid beschermen, voeden, in evenwicht brengen en het meest belangrijke respecteren. Alle producten zijn geschikt voor de zeer gevoelige huid en dus ook geschikt voor mensen die last hebben van eczeem en psoriasis.

Ontstaan van Green People


Green People is opgericht door Charlotte Vøhtz in 1997, die op zoek was naar producten die haar 2 jaar oude dochter Sandra konden helpen met haar eczeem. Ze zocht naar natuurlijke producten die zachtaardig zouden zijn voor Sandra's gevoelige huid, maar ontdekte dat veel zogenaamde natuurlijke huidverzorgingsmerken bijna volledig synthetische ingrediënten gebruikten. Het gebrek aan zachte, natuurlijke producten op de markt spoorde Charlotte aan om haar eigen organische crèmes en zalven te creëren.

Met de belofte nooit agressieve ingrediënten of synthetische chemicaliën zoals natriumlaurylsulfaat (SLS), parabenen, ftalaten, petrochemicaliën, alcohol (ethanol) of synthetische geur- of kleurstoffen te gebruiken en nooit op dieren te testen, werd Green People geboren.

Charlotte zegt: “We ontvangen voortdurend feedback van klanten over onze producten. Het is zo bevredigend om reviews te ontvangen die ons vertellen hoe we hebben geholpen het huidprobleem van een klant te transformeren - en de buzz die we krijgen door te weten dat we een verschil kunnen maken, maakt het allemaal de moeite waard! "

Eigenschappen van Green People


De producten van Green People zijn uiteraard dierproefvrij en bevatten nooit agressieve ingrediënten of synthetische chemicaliën, waaronder Sodium Lauryl Sulfate (SLS), parabenen, ftalaten, minerale oliën, alcohol (ethanol) of synthetische geur- of kleurstoffen.

Het assortiment van Green People


Green People biedt een complete serie zonder parabenen, chemicaliën of andere troep: biologische shampoo, biologische conditioner, biologische dagcrème, biologische make-up remover, biologische zonnebrandcrème en ga zo maar verder. Het complete assortiment is verkrijgbaar voor u bij Biocare Products. Mocht u vragen hebben over het assortiment kunnen deze altijd gesteld worden aan een van onze specialisten.

Certificeringen


Green People was een van de eerste bedrijven met cosmetische producten die biologisch gecertificeerd zijn door de Soil Association, net nadat hun Cosmetic Standard in 2002 werd gelanceerd, gevolgd door Organic Food Federation in 2003. Uiteindelijk bereikten we certificering met EcoCert in 2009 waardoor Green People het enige cosmeticabedrijf, onafhankelijk gecertificeerd door drie verschillende certificatie-instellingen.

Alle drie deze certificatie-instellingen hebben zeer strikte regels voor de aard en het type ingrediënten dat kan worden gebruikt. Volledige formuleringsdetails moeten ter goedkeuring worden voorgelegd en er worden jaarlijkse inspecties uitgevoerd om de productie- en verpakkingsactiviteiten te controleren. Volledige traceerbaarheid van elk organisch ingrediënt is een integraal onderdeel van het certificeringsproces, dat het mogelijk maakt om grondstoffen terug te volgen tot aan de boer en het stuk land waar het gewas werd gekweekt waaruit dat ingrediënt kwam.

      Groothandel huidverzorgingOp het moment van schrijven heeft Green People 140 producten waarvan bijna 90% gecertificeerd is door een of meer van de bovengenoemde certificatie-instellingen.

Officieel distributeur en groothandel van Green People


Biocare Products is de exclusieve distributeur en importeur van Green People binnen de Benelux. Als groothandel van Green People doet Biocare Products de verkoop, distributie en marketing van Green People in Nederland, België en Luxemburg. Biocare Products biedt als groothandel niet alleen de merken aan en dan het gehele assortiment daarnaast zijn er voor u als retailer ook verkoop of producttrainingen mogelijk. Green People heeft een verhaal, missie en filosofie die we u graag vertellen binnen de trainingen zodat u deze ook op u klanten kan overbrengen. Biocare Products biedt als groothandel alleen maar duurzame en/of biologische merken aan waarvan Green People een van is. Green People is een prachtig en veelbelovend merk waar wij als groothandel 100% achter staan.

Bekijk hier het hele assortiment van Green People

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen