Inloggen
NederlandsNederlands

FAQ

Wat is Biocare Products?

De groothandel voor Biologische, natuurlijke, vegan huidverzorging producten en duurzame producten.

Biocare Products is importeur van biologische huidverzorging en duurzame producten om deze te kunnen leveren binnen de Benelux. De door ons geselecteerde verschillende (biologische) natuurlijke merken komen uit diverse regio’s van de wereld. Voor de merken die wij vertegenwoordigen zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop, distributie & marketing.

Waar is Biocare Products gevestigd?

Biocare Products
Kantoor & showroom
De Veken 17
Unit 006 – 007
1716 KE Opmeer

Via welk email-adres kunt u Biocare Products bereiken?

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder per e-mail info@biocare.nl

Wat zijn de openingstijden van Biocare Products?

Maandag9:00uur tot 16:30uur
Dinsdag 9:00uur tot 16:30uur
Woensdag9:00uur tot 16:30uur
Donderdag 9:00uur tot 16:30uur
Vrijdag9:00uur tot 16:30uur

Hoe word ik klant bij Biocare Products?

U kunt een account aanmaken waarna wij contact met u opnemen. Of neem via de mail , of telefonisch contact met ons op zodat wij een account voor u kunnen aanmaken. Wij leveren onze producten na goedkeuring.

Hoe zie ik prijzen van artikelen op de website van Biocare Products?

Wanneer u inlogt bij Biocare Products krijgt u de prijzen te zien van de verschillende artikelen. De prijzen vermeld in onze webwinkel zijn exclusief BTW en de valuta is euro. De BTW wordt apart vermeld later in het proces en na een order apart vermeldt op de factuur.

Ik heb zelf een merk en zou het graag verkrijgbaar willen bij Biocare Products, wat moet ik doen?

Biocare Products kan voor uw biologische cosmetica merk of natuur (voeding) product de distributie en verkoop uit handen nemen. Wij zijn namelijk groothandel en leveren aan diverse retailers binnen Nederland & België. Onze klanten zijn (natuur) drogisterijen, gezondheidswinkels, online winkels en diverse manuele praktijken zoals beautysalons en spa’s.

Wilt u graag dat Biocare Products de verkoop en distributie uit handen neemt vul dan het contactformulier  in of neem per info@biocare.nl of telefonisch contact op.

Ben ik als klant verplicht alle producten van een merk af te nemen?

U bent als klant niet verplicht om alle producten van een merk af te nemen. Biocare Products gaat met de merken altijd een langdurige samenwerking aan en verkoopt van elk merk het complete assortiment. Als klant heeft u dus wel de mogelijkheid om het complete assortiment van een merk af te nemen.

Zijn jullie merken gecertificeerd?

Alle onze merken zijn gecertificeerd. Omdat wij zeven verschillende biologische en duurzame merken vertegenwoordigen zijn de certificeringen wel verschillend per merk. Bij onze merken is per merk terug te vinden welke certificeringen het merk heeft.

Zijn jullie merken 100% natuurlijk?

Veel van onze merken zijn 100% natuurlijk of een merk hieraan voldoet is ook terug te vinden. Kijk bij onze merken en per merk staat duidelijk uitgelegd waaruit het merk bestaat en waarvoor het merk staat.

Ik heb een vraag die hierboven niet staat beantwoord, wat nu?

Heeft u andere vragen? Vul het contactformulier in, neem telefonische of via de email contact op en wij helpen u graag verder!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen