Inloggen
NederlandsNederlands

INIKA Organic Make-Up

Biologische, 100% natuurlijke & 100% vegan, halal & cruelty free make-up voor iedere vrouw


INIKA is in 2006 ontstaan en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertrouwelijk biologisch en vegan make-up merk. INIKA is er trots op dat zij in die tijd een wereldwijd erkend en vertrouwd merk zijn geworden voor biologische en natuurlijke make-up.

INIKA is geboren uit een behoefte om te ontgiften. Bewuste consumenten verwijderden al schadelijke chemicaliën uit hun huizen en voeding, en dit werd ingeruild door gezonde, pure en natuurlijke alternatieven. Als het op make-up aankwam, was er geen gezonde optie.

Een pionier in biologische make-up met gezonde ingrediënten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is de belangrijkste factor binnen het merk. Alle ingrediënten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen. INIKA is een Australisch merk, met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen en mannen van over de gehele wereld.

Het verschil van INIKA Organic Make-up


De producten van INIKA zijn gecertificeerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij!

Filosofie
De filosofie van INIKA is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA. Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruitziet. Het is holistisch, van de voeding die jij consumeert tot de zuurstof die jij in ademt.

Met INIKA, kun consumenten met veel zelfvertrouwen de dag beginnen, dichtbij hun zelf blijven, op hun best zijn zonder enige compromis te moeten stellen. De boodschap mag duidelijk zijn, de belofte van INIKA is simpel. Het gehele assortiment van INIKA is gezond en veilig. Mooi is gezond!

INIKA IS 100% natuurlijk, net als jij
Zo zacht en zo uniek, INIKA Organic voelt licht en gewichtloos aan op de huid. Ontworpen om een gezonde huid te hydrateren en te voeden voor volledig vertrouwen, onze geavanceerde botanische formules zijn vrij van synthetische chemicaliën en vrij van schade. Onze producten zijn gecertificeerd biologisch, veganistisch, halal en vrij van wreedheid voor extra gemoedsrust.

Maak kennis met onze hero-ingrediënten
We houden van natuurlijk voedende ingrediënten en dat geldt ook voor onze groeiende stam INIKA Organic-fans. INIKA Organic maakt gebruik van de beste Australische botanicals en pure mineralen om make-up te produceren die voor je huid zorgt en uitstekend presteert. INIKA-ingrediënten voeden de huid op een kalmerende manier en zijn tegelijkertijd heilzaam.

We garanderen dat onze producten vrij zijn van de volgende ingrediënten:

                  

 • Geen petro chemicalien, syntetische substanties of minerale oliën 
 • Geen dierlijke ingrediënten 
 • Geen talk of bleek oxychloride 
 • Geen parabenen (Butylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Isobutylparaben en Propylparaben) 
 • Geen syntetische geuren en kleuren 
 • Geen gluten of lactose 
 • Geen polyethyene glycol (PEG) 
 • Geen polysorbate 20 
 • Geen sulfaten (SLS, Sodium Coco Sulfate, Ammonium Lauryl Sulphate 
 • Geen schadelijke vulstoffen 
 • Geen gluten of lactose 
 • Geen antimicrobiële middelen geproduceerd uit niet-organische bronnen 
 • Geen chelaatvormers op basis van EDTA en zijn zouten 
 • Geen ethanolamiden (bijv. Cocamide DEA, cocamide MEA)  
 • Geen polysorbaten (bijv. Polysorbaat 20) 
 • Geen vetketenig bronmateriaal van petrochemische oorsprong 
 • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten 
 • Geen polyethyleenglycol (PEGS) 
 • Geen schadelijke conserveermiddelen zoals parabenen en natriumbenzoaat
 • Geen chemisch gesynthetiseerde zonnefilters


Waarom gecertificeerd biologisch?

De ingrediënten zijn natuurlijk, eenvoudig en luxueus. INIKA gebruikt waar mogelijk Certified Organic, in meer dan twee derde van het assortiment, en kunnen de herkomst van alle ingrediënten vol vertrouwen traceren naar hun bronnen.

De ingrediënten worden in de natuur gevonden en zijn onaangeroerd door kunstmeststoffen en synthetische chemicaliën. Ze worden ook op een milieuvriendelijke manier gewonnen, waarbij het gebruik van hernieuwbare bronnen wordt gemaximaliseerd en het verbruik van energie, bodem en water wordt geminimaliseerd.

De producten van INIKA Organic hebben een rigoureus inspectie- en testproces ondergaan om hun Certified Organic-status te behalen. Ingrediënten worden bij elke stap terug naar het bronpunt gecontroleerd - van elke boerderij, magazijn en productiefaciliteit waar ze doorheen zijn gegaan. Daarom, wanneer u deze symbolen op onze producten ziet, kunt u er zeker van zijn dat ze puur en veilig zijn.

Terwijl INIKA groeit en evolueert, zoekt INIKA voortdurend naar manieren om nog meer gecertificeerde biologische ingrediënten in het assortiment op te nemen. INIKA weet dat gezonde ingrediënten de sleutel zijn tot een betere, mooiere huid.

Officieel distributeur en groothandel van INIKA Organic Make-Up

Als distributeur vertegenwoordigd Biocare Products dan ook het complete assortiment met de natuurlijke make-up van INIKA. Als Importeur en distributeur van INIKA Organic Make-up leveren het merk binnen de Benelux. Biocare Products doet niet alleen de distributie maar de gehele verkoop, marketing van INIKA Organic make-up. Wij als groothandel hebben een langdurige samenwerking met INIKA omdat wij 100% geloven in het merk. INIKA Organic Make-up is een mooi Biologisch en duurzaam merk wat wij als importeur en distributeur Biocare Products met volle passie vertegenwoordigen. Mocht u vragen hebben neem dan vooral telefonisch of via  info@biocare.nl contact met ons op.

Bekijk hier het hele assortiment van INIKA Organic Make-up

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220519 13:14:15 PC21False0FalseTrue220102