Inloggen
NederlandsNederlands

Nailberry

NAILBERRY werd in 2012 opgericht door Sonia Hully. Toen Sonia opmerkte dat haar klanten droge en beschadigde nagels bleef ervaren, ging ze over tot het ontwikkelen van een formule die zorgde voor een gezonde manicure. Het resultaat was het bekroonde assortiment L'Oxygéné. Met behulp van de nieuwste technologie levert het L'Oxygéné-assortiment een gezondere manicure. Het assortiment is sindsdien aangevuld met een uitgebreid assortiment nagelbehandelingen, exclusief ontworpen om beschadigde nagels verder te behandelen en te repareren.

Naast kleuren waar je verliefd op wordt, gaat het bij de nagellakken van Nailberry ook om de inhoud. Of liever gezegd, om wat er niet in zit. Nailberry is een meermaals bekroond merk dat is ontwikkeld om een gezondere en natuurlijke manicure te leveren zonder compromis. Nailberry streeft naar een gezondere manicure en zijn er trots op geformuleerd te zijn als 12 Free , gecertificeerd Vegan, Cruelty Free & Halal .

L’Oxygéné Formule


De bijzondere L'Oxygéné formule van Nailberry is een ademende nagellak en altijd vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten. Omdat water en lucht door de nagellak kunnen dringen blijven je nagels gezond en verkleuren ze niet. Daarnaast bevat L'Oxygéné geen formaldehyde, DBP, tolueen, synthetische kamfer en formaldehyde resin. En dat allemaal zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit! Color your nails healthy met de nagellakken van Nailberry!

Eigenschappen van het merk NAILBERRY

 • 100% natuurlijke en VEGAN nagellak
 • Vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten
 • Ademende en vocht doorlaatbare nagellak
 • Diervriendelijk en halal gecertificeerd
 • Vrij van gluten, alcohol en parabenen
 • Uniek aanbod aan kleuren en verzorgingsproducten.

   

  Officieel distributeur en groothandel van Nailberry

  Als groothandel van Nailberry beschikken wij over het gehele assortiment. Biocare Products is (exclusief) distributeur van het duurzame merk Nailberry. Omdat alle producten van Nailberry vanuit ons eigen magazijn komen kunnen we u precies vertellen hoeveel voorraad er in huis is en hoeveel we aan u als retailer of specialist kunnen leveren. Vragen neem dan contact met ons up, Wij helpen u graag verder. Contact kan via info@biocare.nl of telefonisch.  

  Interesse in het merk Nailberry? Bekijk hier het hele assortiment van Nailberry
  Benieuwd naar de kleuren van Nailberry? Binnen het assortiment kunt u een tester aanvragen voor een kleur die u aanspreekt.
  groothandel natuurlijke nagellak

 • Winkelmandje

  Wis filters

  Filter

  Annuleren
  Bevestigen