Inloggen
NederlandsNederlands

Over ons

Biocare Products vind zijn de oorsprong in Biocare Online, een webwinkel voor natuurlijke cosmetica die geschikt is voor alle leden van het gezin. In het beginstadium van onze reis, hebben we geprobeerd het merk Green People uit België te importeren, maar al snel beseften we dat eerlijke en oprechte samenwerking van cruciaal belang is voor gezamenlijke groei. Helaas bleek deze samenwerking niet aan deze kernwaarden te voldoen.

Door direct contact te leggen met Green People ontstonden er vruchtbare gesprekken over een partnerschap. Onze ervaring in verkoop, het opbouwen van relaties en onze achtergrond in cosmetica vormden de perfecte basis om een distributeur schap en groothandel voor natuurlijke huidverzorging te starten.

In 2016 zag Biocare Products het levenslicht als een B2B-platform voor de Benelux. Onze missie is duidelijk: tegen 2030 willen we ervoor zorgen dat elk huishouden op zijn minst één natuurlijk huidverzorgingsproduct in gebruik heeft. Het is een missie die begon vanaf een bescheiden zolder, waar onze dromen en toewijding de allereerste stappen zetten. Vanaf die start hebben we onszelf toegewijd aan het verspreiden van de kracht van natuurlijke huidverzorging en het creëren van een impact die veel verder reikt dan onze bescheiden beginplaats.

De kernwaarden van Biocareproducts.nl


Bewustzijn creëren: Wij streven ernaar bewustzijn te creëren over de voordelen van natuurlijke huidverzorging en de impact van onze keuzes op het milieu.

Relaties: Eerlijke, duurzame relaties met onze partners en klanten staan centraal in alles wat we doen.
Eerlijkheid en vertrouwen: We hechten veel waarde aan eerlijkheid en het opbouwen van vertrouwen, zowel intern als extern.
Pionieren: We zijn voortdurend bezig met innoveren en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in de wereld van natuurlijke huidverzorging.
Leren en ontwikkelen: Ons toegewijde en jonge team staat altijd open voor groei en ontwikkeling.

Biocare Products onderscheidt zich door een toegewijd team van experts in huis te hebben. Ons team bestaat uit gepassioneerde make-up artists en schoonheidsspecialisten die stuk voor stuk een diepgaande kennis en ervaring hebben opgebouwd in de wereld van natuurlijke huidverzorging. Deze expertise is niet alleen van onschatbare waarde voor ons bedrijf, maar ook voor onze gewaardeerde klanten.

De kennis die ons team bezit, stelt ons in staat om onze klanten op een hoogwaardige manier te begeleiden en te trainen. Of het nu gaat om het adviseren over de juiste producten voor specifieke huidtypen, het delen van tips en technieken voor een optimale huidverzorgingsroutine, of het aanpakken van specifieke behoeften, ons team staat altijd paraat. Ze zijn toegewijd aan het delen van hun kennis en het bieden van inzichten die verder gaan dan alleen het verkopen van producten.

Bij Biocareproducts.nl koesteren we de kernwaarde van relaties. Samenwerking is voor ons van vitaal belang, omdat we geloven dat samenwerken de sleutel is tot groei, zowel voor ons als voor onze partners en klanten. Onze teamleden hebben niet alleen een diepe passie voor huidverzorging, maar ook een sterke toewijding aan het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties.Het team van Biocare Products

Ons team bestaat inmiddels uit Erik, Suzanne, Jasmijn en Donna, Aniska en Michelle.

Allemaal hebben wij affiniteit met natuurlijke huidverzorging en duurzame producten. De juiste expertise betreft wholesale om merken daadwerkelijk op de kaart te kunnen zetten. Een flinke bak aan ervaring op het gebied van huidtherapie om onze merken zo goed mogelijk te kunnen adviseren en hier de juiste trainingen voor te kunnen geven aan de winkelier en beauty specialisten.

Wij zijn een klein en jong team en ontzettend gedreven om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen