Inloggen
NederlandsNederlands

Training schoonheidssbehandeling in stilte. INIKA Organic Skin Improvement Wellness Treatment.

Training schoonheidssbehandeling in stilte. INIKA Organic Skin Improvement Wellness Treatment.
Geplaatst op 4-7-2024 door Suzanne
Vandaag richten we de spotlight op de INIKA Organic Skin Improvement Wellness Treatment, een unieke schoonheidservaring die in stilte wordt uitgevoerd. Ontdek hoe deze innovatieve behandeling niet alleen de huid verbetert, maar ook zorgt voor diepe ontspanning en welzijn. Perfect voor schoonheidsspecialisten die op zoek zijn naar een rustgevende en huidverbeterende schoonheidsbehandeling voor hun salon.

Wat houdt de INIKA Organic Skin Improvement Wellness Treatment precies in?


Deze stilte behandeling is een exclusieve schoonheidsbehandeling die volledig is afgestemd op het verbeteren van de huid met behulp van gecertificeerde 100% natuurlijke en biologische huidverzorgings producten van INIKA Organic. Deze behandeling combineert huidverzorgingstechnieken met de kracht van pure, plantaardige ingrediënten, zonder synthetische toevoegingen of schadelijke chemicaliën. Een essentieel onderdeel van deze behandeling is de natuurlijke lifting massage, die de huid verstevigt en verjongt door middel van stevige, liftende massage grepen. Door de focus op stilte en rust biedt de behandeling niet alleen zichtbare huidverbeteringen, maar ook een diepgaande ontspanning en herstel voor gezicht, lichaam en geest. Naast het gelaat wordt het hele lichaam op een bijzondere manier aandacht aan geschonken. Geschikt voor alle huidtypen, zorgt deze wellness-ervaring voor een gezonde huid en een gevoel van innerlijke balans.

Terugkerende klanten door een unieke ervaring en huidverbetering


Dankzij de behandelmethode in stilte van de INIKA Organic Skin Improvement Wellness Treatment. Klanten keren steeds weer terug vanwege de unieke combinatie van huidverbetering en wellness die deze behandeling biedt. In een tijd waarin de behoefte aan effectieve huidverzorging en innerlijke balans hoog is, voorziet deze behandeling perfect in beide. De rustgevende stilte, samen met de krachtige, natuurlijke producten en de natuurlijke lifting massage, zorgt voor zichtbare huidverbeteringen en een diep gevoel van ontspanning en welzijn. Hierdoor ervaren klanten niet alleen een gezonde huid, maar ook een hernieuwde innerlijke rust, wat hen doet terugkeren naar uw schoonheidssalon.

Behandelen in stilte, waar is het moment voor verkoop?


Wij geloven niet in verkopen. Wij geloven wel in verbinding. Deze unieke schoonheids behandeling staat voor verbinden. U hoeft helemaal niet te verkopen als u weet waar de behoefte van de klant ligt. Doordat de behandeling gestart wordt met een voetenbad, creëert u ruimte om de klant enkele vragen te stellen die u inzicht geven in hun behoeften en wensen. Hierdoor kunt u subtiel inspelen op hun specifieke huidverzorgingsbehoeften zonder een directe verkoopbenadering. Door deze persoonlijke benadering voelt de klant zich gehoord en begrepen, wat de kans vergroot dat ze geïnteresseerd raken in aanvullende producten en toekomstige behandelingen. Behandelen in stilte creëert niet alleen ruimte voor een diepere verbinding met uw klant, maar ook voor een subtiele energie-uitwisseling. Als huidexpert zult u gaan merken dat deze benadering niet alleen minder energie kost, maar zelfs energie kan opleveren. De serene atmosfeer bevordert een natuurlijke flow van behandelen en helpt zowel u als uw klant in een staat van ontspanning te komen, wat zeer uniek is.

Kan ik deze unieke stilte behandeling makkelijk implementeren in mijn huidige aanbod behandelingen?


Ja, dat kan zeker. U kunt deze behandeling eenvoudig integreren in uw huidige behandelingen. U leert de basis van deze 2 uur durende behandeling en kunt vervolgens variaties maken die passen bij verschillende behoeften, zoals behandelingen van 45 minuten, 60 minuten en 1,5 uur. Bovendien kunt u uw bestaande aanbod optimaliseren door alles wat u leert tijdens deze training toe te passen. Dit stelt u in staat om een breed scala aan op maat gemaakte en effectieve huidverzorgingservaringen aan te bieden aan uw cliënten. ik deze behandeling makkelijk implementeren in mijn huidige behandelingen.

Wat houdt de training voor schoonheidsspecialisten precies in?


De training voor schoonheidsspecialisten en huidexperts biedt een intensieve en persoonlijke ervaring, gericht op het leren van deze unieke behandeling en verkopen vanuit verbinding. Gedurende 8 uur, in een kleine groep van maximaal 4 huidexperts en schoonheidsspecialisten, wordt u ondergedompeld in een leeromgeving die begint met een warme ontvangst en deel 1: leren verkopen vanuit verbinding. U leert niet alleen de theoretische basis van de behandeling, maar ervaart deze ook uit eerste hand. Van het observeren van de behandeling tot het zelf uitvoeren en ervaren ervan, elke stap is ontworpen om uw begrip te verdiepen en uw vaardigheden te verfijnen. Het hoogtepunt van de training is de Skin Natural Lifting Massage, een techniek die op natuurlijke wijze de huid verstevigd en rimpels verminderd. Tijdens een uitgebreide lunch hebt u de gelegenheid ervaringen uit te wisselen met mede-professionals. U ontvangt een uitgebreide trainingsmap en video materiaal, zodat u ook na de training kunt blijven oefenen en uw technieken kunt perfectioneren. Kortom, deze training biedt u niet alleen nieuwe vaardigheden en kennis, maar ook de inspiratie en het vertrouwen om uw cliënten een uitzonderlijke behandeling te bieden.

Heeft u interesse in het uitbreiden van uw vaardigheden en het verrijken van uw behandelaanbod met de unieke stilte schoonheidsbehandeling INIKA Organic Skin Improvement Wellness Treatment? Neem dan nu contact met ons op om meer te weten te komen over beschikbare trainingsdata en inschrijfmogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om samen met u een stap te zetten richting het leveren van hoogwaardige en ontspannende huidverzorgingservaringen voor uw cliënten.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen