Inloggen
NederlandsNederlands

Ladycup

Voor alle vrouwen die een comfortabeler leven willen.

Een duurzame alternatief voor tampons & maandverband. Veilig, modern, eenvoudig, milieuvriendelijk, economisch en hygiënisch.

LadyCup is een menstruatiekuipje, dat ongeveer net zo wordt ingebracht als een tampon. Het menstruatiebloed wordt tijdens de ongesteldheid opgevangen in het menstruatiekuipje. LadyCup is samengesteld uit medische siliconen. Op het perfect gladde oppervlak van de cup blijven geen bacteriën achter en het materiaal absorbeert geen vloeistoffen. De natuurlijke vaginale omgeving wordt daardoor niet verstoord.

Kwaliteiten van de LadyCup:


  •  De ladyCup heeft een maximale bescherming van 12 uur.
  •  De LadyCup is een 100% volwaardige vervanger voor maandverband en tampons.
  •  Het modernste product voor de vrouwelijke intieme hygiëne.
  •  Eenvoudig in het gebruik.
  •  Milieuvriendelijk – bij goed onderhoud met een levensduur 5–10 jaar.
  •  De aankoop van LadyCup is al na 4 maanden ecologisch en economisch rendabel.
  •  Maximaal flexibele siliconen.

De LadyCup heeft optimale maten en het design met een glad oppervlak vereenvoudigt het gebruik en onderhoud. Het is vervaardigd van siliconen van de hoogste kwaliteit, die alleen worden gebruikt in de medische sector en de voedingsmiddelenindustrie.

Het product LadyCup wordt aanbevolen door de Nationale Gezondheidsorganisatie van de Tsjechische Republiek en heeft een milieucertificaat voor de gebruikte siliconen. LadyCup is het modernste product voor de vrouwelijke intieme hygiëne. Met LadyCup vereenvoudigt de vrouw de periode van de menstruatie. LadyCup is de combinatie van een optimale vorm met materiaal van de beste kwaliteit. De productie van LadyCup vindt plaats in een speciale schone omgeving voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Officieel distributeur en groothandel van LadyCup


Biocare Products is importeur en distributeur van LadyCup. Het duurzame alternatief voor tampons & maandverband. Wij als groothandel helpen u graag verder met de keuze over de producten van LadyCup. Omdat wij niet alleen de distributie maar ook de verkoop en marketing doen van LadyCup heeft ons team de juiste expertise over LadyCup waardoor u verder kunnen helpen voor een verdere keuze binnen het assortiment van LadyCup. Als distributeur van LadyCup leveren we het gehele assortiment van het merk binnen de Benelux. Vragen of advies nodig naar aanleiding van LadyCup. Neem contact op via info@biocare.nl of telefonisch.

Bekijk hier het hele assortiment van LadyCup

groothandel ladycup

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen