Inloggen
NederlandsNederlands

SuperBee BeeWraps

Een alternatief voor plastic in de keuken, kinderen en reizigers


SuperBee Wax Wraps bieden een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Als vervanging voor plasticfolie en plastic containers, kan SuperBee Wax Wraps worden gebruikt als plasticvrije voedsel opslag voor etensresten en snacks. De Wax Wraps zijn gemaakt van 100% katoen, bijenwas, biologische kokosolie, boomhars en liefde. Bijenwas is een natuurlijk antibacterieel middel, terwijl de kokosolie en boomhars onze Wraps kleverig maken zodat ze zich naar uw voedsel vormen.

SuperBee Wax Wraps zijn niet alleen geweldig voor het bewaren van voedsel, ze helpen je ook bij het organiseren van items die je thuis hebt gevonden. Onze bijenwas Wraps zijn er in vier maten voor grote en kleine artikelen.

Het verhaal achter SuperBee Wax Wraps


SuperBee is ontstaan door een huismoeder van drie kinderen die graag wat extra geld wilde verdienen. Goed en gezond eten stond altijd al centraal in het leven van haar gezin en daarom verbouwen ze ook de meeste groentes zelf en houden ze hun eigen kippen, geiten, schapen en varkens. Toen zij tegen een probleem aanliep ontstond SuperBee. Het eten moest namelijk vers gehouden worden, en de groeiende bezorgdheid wereldwijd over de veiligheid van plastic, zorgde ervoor dat plastic niet langer een optie was. Het doel was daarom om een alternatief te vinden voor plastic om voedsel toch goed te bewaren en vers te houden.

Zero waste
SuperBee Wax Wraps zijn handgemaakt met liefde uit hoogwaardige, lokaal geproduceerde materialen: 100% biologisch katoen, pure bijenwas, biologische kokosolie en boomhars.

Certificeringen
We hebben de FCM, FDA, BPA VRIJ en GMP certificering. Onze bijenwas is duurzaam geoogst van locale boeren zonder gebruik van chemische stoffen. Onze leveranciers volgen de GMP en GPA richtlijnen zijn GOTS en OTOP gecertificeerd.  

Hoe gebruik je de Wax Wrap?


De Wraps zijn te gebruiken voor het afdekken van voedsel, het inpakken en bewaren van voedsel, het vervoeren van voedsel buiten de deur en dankzij de kneedbaarheid kun je er ook erg gemakkelijk schaaltjes of andere vormpjes van maken om voedsel in te bewaren. De wraps zijn gemakkelijk schoon te maken door deze met de hand af te wassen met afwasmiddel en lauw water. 

Voor het presenteren in een fysieke winkels zijn er retailboxen verkrijgbaar.

Officieel distributeur en groothandel van Superbee BeeWraps


Wij als (exclusieve) distributeur van Superbee BeeWraps hebben het complete assortiment in eigen magazijn bij Biocare Products. Als importeur en distributeur van SuperBee BeeWraps kunnen we u adviseren over de producten en daarnaast door onze exclusieve team ook product- en/of verkooptrainingen aanbieden voor de SuperBee BeeWraps. Waardoor u op de beste manier SuperBee BeeWraps kunt verkopen. Als Groothandel van duurzame en/of biologische producten is SuperBee BeeWraps een mooie aanvulling op ons assortiment van verschillende merken die allemaal biologische en/of duurzaam zijn. Heeft u nog vragen over de SuperBee BeeWraps? Biocare products is er om u te helpen dus neem gerust contact op via info@biocare.nl of telefonisch zodat wij u verder kunnen helpen.

Bekijk hier het hele assortiment van SuperBee Wax Wraps

groothandel superbee 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen