Inloggen
NederlandsNederlands

Merken Biocare Products is een groothandel in biologische, natuurlijke, vegan huidverzorging en duurzame producten. De reden waarom binnen wij als importeur ervoor hebben gekozen voor de verkoop van Duurzame en/of biologische merken is omdat wij geloven in natuurlijke huidverzorging omdat deze zelfherstellende vermogen van de huid niet aantasten en indien nodig ondersteunen bij het proces. Duurzame producten zijn beter voor u en uw consumenten en daarnaast ook nog beter voor het milieu.

Wanneer Biocare products start als importeur van een bedrijf staan wij volledig achter het merk. Van de zeven merken die te verkrijgen zijn binnen de groothandel van Biocare Products. Wanneer u graag u merk ook passend ziet staan binnen onze webshop neem dan contact met ons op.


Merken van groothandel Biocare Products

Bij Biocare Products verkopen we allerlei verschillende natuurlijke producten van verschillende merken. De merken die verkrijgbaar zijn bij Biocare Products:

 • Green People: een compleet assortiment gecertificeerd biologisch en natuurlijke verzorgingsproducten voor het gehele gezin.
 • Inika Organic Make Up: de make-up van Inika is gecertificeerd biologisch, 100% natuurlijk, vegan, cruelty free, gifvrij en op basis van mineralen.
 • Organic Socks of Sweden: Organic Socks of Sweden biedt een unieke collectie comfortabele biologische antibacteriële en geurbestendige sokken van hoge kwaliteit.
 • SuperBee Wraps: Een alternatief voor plastic in de keuken, kinderen en reizigers.
 • LadyCup: het duurzame alternatief voor tampons & maandverband. Veilig, modern, eenvoudig, milieuvriendelijk, economisch en hygiënisch. 
 • Nailberry: de bijzondere L’Oxygéné formule van Nailberry is een ademende nagellak en altijd vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten.
 • Fuss Free: een reeks aan succesvolle gezondheids- en schoonheidsproducten.
 • Urban Veda: heeft een breed assortiment aan huidverzorgingsproducten en is gebaseerd op de overtuiging dat welzijn afhangt van balans tussen geest, lichaam en ziel volgens de principes van Ayuarveda
 • Love Hemp: het grootste en het meest vertrouwde CBD merk van het Verenigd Koningkrijk met een breed assortiment aan 100% vrije THC producten


  Advies op maat bij Biocare Products.

  Wij helpen u graag bij het adviseren van de beste producten van de merken die bij u als retailer of beautysalon passen. Ons team staat klaar om u te helpen. Het gehele team betreft de juiste expertise in de duurzame en biologische producten. Bereik ons via algemeen@biocareproducts.nl, telefonisch of kom langs in onze showroom.

 • Winkelmandje

  Wis filters

  Filter

  Annuleren
  Bevestigen