Inloggen
NederlandsNederlands

NIEUW: Skincare lijn van INIKA

NIEUW: Skincare lijn van INIKA
Geplaatst op 29-4-2020 door Donna
INIKA is altijd bezig met nieuwe ontwikkelen vandaar ook de lancering van INIKA Skincare. Als importeur en distributeur van INIKA staan we helemaal achter het merk en hebben wij ook altijd het complete assortiment. Daarom vertellen we u als winkelier of beautyspecialist graag meer over de nieuwe productlijn INIKA Skincare. De gehele Skincare lijn van INIKA is dan ook te verkrijgen bij Biocare Products.

Over Skincare INIKA


INIKA Organic Skincare is het eerste 100% natuurlijke en veganistische huidverzorgingsmerk dat aangedreven wordt door de Phytofuse Renew TM. Een extract van de roos van Jericho, bekend om zijn beschermende en genezende eigenschappen. Het assortiment is al meer dan vijf jaar in ontwikkeling en heeft al klinisch bewezen dat het de huid voedt, hydrateert en beschermt.

INIKA Organic Skincare is 100% natuurlijk, gecertificeerd Biologisch, gecertificeerd vegan en gecertificeerd Cruelty Free.
groothandel inika

Ingrediënten en verpakking


De vier verschillende hoofdingrediënten van INIKA Organic Skincare:
 • Rose of Jericho (Phytofuse RenewTM)
  Het sterke ingrediënt is een plantaardig wonder. Zodra het droge tuimelkruid in aanmerking komt met een druppel water bloeit deze levendig op in groene bladeren. Het ingrediënt verbetert het uiterlijk van de huid en vertraagt vroegtijdige tekenen van veroudering door ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.
 • Maca Root
  Dit is het vitaliteitsgeheim van Ina, een schat uit de grote hoogte van de Peruaanse Andes. In de Peruaanse Andes, heeft de Macawortel een van de hoogste voedingsstofconcentraties ter wereld. Hierdoor werkt deze ongelofelijk voedend. Het heeft ook een verstevigende werking door de collageen productie te stimuleren en de structuur van de opperhuid te behouden.
 • Grape Juice extract
  De krachtige combinatie van Resveratrol en andere anti-oxidanten verkregen vanuit het hart van de druif. Bekend om hun preventieve en curatieve anti-aging eigenschappen. Kan de huid ook helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen, om de huidstructuur te behouden en de collageen productie te stimuleren.
 • Caviar Lime extract
  Endemisch voor een kleine regio aan de oostkust van Australië. Al eeuwenlang onderdeel van het Australische Aboriginal dieet. Een inheems Australisch plantenextract rijk aan AHA’s (Fruitzuren) bekend om hun intensieve natuurlijke peelingactiviteit. Klinisch bewezen om de bovenste dode huidcellen van de hoornlaag te verwijderen. Voor een stralende, gladde en jeugdig ogende huid.
rose of jerichomaca rootcaviar limegrape juice

Verpakkingen van INIKA Skincare


De verpakkingen van INIKA Organic Skincare. INIKA is een hindoe term wat kleine aarde betekend. Als merk is INIKA van mening om de ecologische belasting te verminderen. Daarom zijn alle producten van de INIKA Organic Skincare verpakt met duurzame materialen. Zodat retailer of beautyspecialist en uiteindelijk consument kan bijdrage aan een positieve impact op de aarde.
 • Suikerriet verpakking die 100% biologisch afbreekbaar zijn
 • Glazen flessen en potten
 • FSC-kartonnen dozen (recyclebaar karton)


Professionele salon behandelingen met INIKA Skincare


Met INIKA Skincare is het mogelijk om verschillende professionele behandeling uit te voeren voor de huid. Er zijn drie verschillende behandelingen mogelijke met de producten van de INIKA Skincare lijn:
 • Quick fix treatment: INIKA Skincare treatment van 30 minuten. Een korte behandeling die de klant laat kennismaken met de INIKA Skincare.
 • Relax behandeling: INIKA Skincare Treatment 90 minuten. Een behandeling die de klant volledig laat ontspannen.
 • Welness deluxe Face and Body behandeling: INIKA Skincare treatment van 120 minuten. Een behandeling waarin de klant de Skincare van INIKA zowel in het gezicht als op het lichaam ervaart.
Deze drie behandelingen zijn uit te voeren in een schoonheids- of beautysalon. Maar ook in de SPA en barberstoel kunt u deze behandelingen of een gedeelte hiervan uitvoeren.

Trainingen kunnen voor u als retailer of beauty specialist belangrijk zijn zodat u voldoende informatie heeft over de producten van INIKA Organic Skincare of/en het leren werken met de producten van INIKA Organic Skincare. Daarom bieden wij als Biocare Products groothandel trainingen aan in Opmeer en ook workshops op locatie. Voor meer informatie neem contact op of bekijk de trainingen.

Mocht u vragen hebben neem dan vooral telefonisch of via algemeen@biocareproducts.nl contact op.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen