Inloggen
NederlandsNederlands

Het Alfa College gaat werken met de natuurlijke make-up van INIKA Organic

Het Alfa College gaat werken met de natuurlijke make-up van INIKA Organic
Geplaatst op 18-3-2024 door Suzanne
Ontdek hoe het Alfa College, een toonaangevende onderwijsinstelling in Nederland, zich inzet voor duurzaamheid en educatie door middel van een boeiend interview. Leer meer over hun samenwerking met INIKA Organic, een duurzaam en natuurlijk make-up merk, en hoe deze partnerschap bijdraagt aan het creëren van bewustwording en het stimuleren van verandering voor een betere toekomst.

Vraag1: Wat is het Alfa College en welke opleidingen bieden jullie aan?


Het Alfa College is een Christelijk Regionaal Onderwijsinstelling in Nederland die verschillende opleidingen aanbiedt op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en volwasseneneducatie. De opleidingen variëren van Uiterlijke Verzorging ot technische vakgebieden, horeca, zorg en welzijn en economie. Ruim veertienduizend jongeren en volwassenen volgen een studie bij het Alfa-college en de organisatie telt 1348 medewerkers

Vraag 2: Wat zijn de kernwaarden van het alfa college en waarom willen jullie werken met een duurzaam en natuurlijk make-up merk?


De visie van het Alfa-college bestaat uit 3 koersuitspraken. De eerste koersuitspraak is dat de studenten in staat worden gesteld een diploma te halen met maatschappelijke waarde om zo betekenisvol te zijn voor de maatschappij. De tweede koersuitspraak luidt “samen creëren wij meer waarde voor een betere wereld”. Hierbij is het van belang dat de studenten worden gestimuleerd een bijdrage te leveren aan duurzaamheid. Voor het Alfa-college zijn de sustainable development goals (2015) opgesteld door de Verenigde Naties leidend (Alfa-college, 2022). We streven ernaar om onze studenten niet alleen voor te bereiden op een succesvolle carrière, maar ook om hen bewust te maken van hun verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving en het milieu. Daarom willen we samenwerken met duurzame merken die onze kernwaarden delen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Vraag 3: Wat zijn de belangrijkste waarden van INIKA Organic voor het Alfa College? 


De belangrijkste waarden van INIKA Organic voor het Alfa College zijn hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, dierproefvrije producten en duurzame productieprocessen. De toewijding van INIKA Organic aan gezonde cosmetica en duurzame praktijken sluit goed aan bij onze eigen kernwaarden.

Vraag 4: Waarom was het INIKA Organic het juiste natuurlijke make-up merk om mee te gaan samenwerken?


INIKA Organic is het juiste make-up merk voor ons om mee samen te werken vanwege hun sterke nadruk op duurzaamheid, ethische productie en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Hun producten voldoen aan onze eisen voor kwaliteit, en door met INIKA Organic samen te werken kunnen we onze studenten kennis laten maken met duurzame merken en hen inspireren om bewuste keuzes te maken.

Vraag 5: Hoe belangrijk is samenwerken voor het Alfa College? 


Samenwerken is van cruciaal belang voor het Alfa College, omdat het ons in staat stelt om onze educatieve missie te versterken en onze studenten de beste kansen te bieden op een succesvolle toekomst. Door samen te werken met bedrijven zoals INIKA Organic kunnen we onze studenten helpen om waardevolle vaardigheden en kennis op te doen die relevant zijn voor hen.

Vraag 6: Geloven jullie dat door het kiezen voor een duurzaam en natuurlijk make-up merk dat studenten hierdoor ook sneller gaan kiezen voor een duurzaam merk? 


Ja, wij geloven dat het kiezen voor een duurzaam en natuurlijk make-up merk zoals INIKA Organic kan bijdragen aan een grotere bewustwording en acceptatie van duurzame merken onder studenten. Door hen te laten kennis maken met duurzame producten in hun dagelijkse leven, kunnen we hun bewustzijn vergroten over de impact van hun gedrag op het milieu en de samenleving. Dit kan hen aanmoedigen om ook bij andere aankopen te kiezen voor duurzame merken en bij te dragen aan een meer duurzame toekomst.

Als leverancier kijken wij met grote verwachting uit naar de voortzetting van deze samenwerking met het Alfa College in de komende jaren. Door gezamenlijk te streven naar duurzaamheid en educatie, hopen we een positieve impact te kunnen blijven maken op zowel de studenten als de bredere gemeenschap. Samen bouwen we aan een toekomst waarin duurzaamheid en bewustzijn centraal staan, en we zijn enthousiast om deze reis samen voort te zetten. Net zoals dat wij ook samenwerkingen realiseren met de juiste influencers. In dit artikel kun je hier meer over lezen.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen