Inloggen
NederlandsNederlands

Een goed gezichtsmasker

Een goed gezichtsmasker
Geplaatst op 13-5-2020 door Donna
Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. Een gezichtsmasker kan bijdragen aan een gezonde huidconditie. Welk gezichtsmaskers kunt u in de beautysalon gebruiken om de huidconditie van uw klanten te verbeteren. Graag vertellen wij u als beautyspecialist de mogelijkheden met natuurlijke gezichtsmasker in uw beautysalon.

Natuurlijk masker VS gewoon masker


Waarom kan een natuurlijk masker meer effect hebben dan een gewoon masker op de huid? Er zijn heel veel verschillende gezichtsmasker verkrijgbaar, waarom dan toch te gaan voor een natuurlijk gezichtsmasker in de beautysalon. Veel merken produceren maskers die niet bijdrage aan het daadwerkelijk ondersteunen van de huid. Dit kan heel zonde zijn als een goed gezichtsmasker veel voor de huid kan betekenen en de klant het idee heeft dat het de huid echt verbeterd.

Ingrediënten die binnen gezichtsmasker beter kunnen worden vermeden zijn parabenen, sulfaten en agressieve conserveringsmiddelen. Deze middelen geven op het moment van aanbrengen een vet gevoel op de huid maar voeden de huid niet. Om de huid goed te behandelen in een beautysalon en de conditie van de huid te verbeteren adviseren wij als Biocare Products een natuurlijk masker vrij van sulfaten en parabenen.

Peel off Maskers van Fuss Free


Een natuurlijk masker wat direct resultaat oplevert zijn de Peel Off Maskers van Fuss Free. De klant kan meteen na de behandeling een verschil merken aan de huid. Natuurlijk is het heel belangrijk voordat een masker aangebracht wordt op de huid dat de huid goed wordt gereinigd. Fuss Free heeft hiervoor speciale reinigingsdoekjes namelijk face wipes die gebruikt kunnen worden in de Beautysalon om het gezicht van de klant te reinigen en hierna het masker aan te brengen. Uiteraard is het ook mogelijk hiervoor bestaande reinigingsproducten te gebruiken die worden gebruikt in de salon.

De Peel Off Maskers van Fuss Free zijn verkrijgbaar voor 9 verschillende "huidtypen", waardoor er voor ieder huidbeeld wel een geschikt masker is. Hierdoor kunt u als beautysalon het beste maskers kiezen voor de klant wat de huidconditie het meest verbeterd.

De maskers kunnen als extra intensieve behandeling worden verkocht bij een bestaande behandeling. Hiervoor kan een extra tarief worden berekend bovenop de normale behandelprijs binnen uw salon, dit kan dus ook de omzet binnen uw salon verhogen.
natuurlijk gezichtsmasker inkopengezichtsmasker leveranciergezichtsmasker groothandelnatuurlijk gezichtsmasker inkopen

Fuss Free in uw Salon of Winkel


De maskers kunnen ook goed verkocht worden voor thuisgebruik. Binnen uw winkel of praktijk kunt u de maskers dus verkopen aan klanten om zelf thuis een behandeling uit te voeren. Hiermee haalt de consument als het ware een beauty behandeling in huis. Om de gehele beauty behandeling in huis te halen kunt u ook nog de reinigingsdoekjes van Fuss Free aanbieden aan de consument. Deze kunnen gebruikt worden als voorbehandeling voor het gebruik van de Fuss Free maskers om het gezicht volledig te reinigen.

Vragen of advies nodig over gezichtsmaskers van Fuss Free?


Wilt u ook graag Fuss Free gezichtsmaskers in uw assortiment binnen de schoonheidssalon of in de winkel. Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via algemeen@biocareproducts.nl of telefonisch. Meer informatie nodig over de Fuss Free of graad advies op maat ontvangen voor uw shop of schoonheidssalon neem dan contact op via algemeen@biocareproducts.nl of telefonisch met een van onze team members die voor uw klaar staat. 

Bekijk hier het hele assortiment van Fuss Free

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen