Inloggen
NederlandsNederlands

Manieren om een natuurlijke Make-up look te maken

Manieren om een natuurlijke Make-up look te maken
Geplaatst op 12-5-2020 door Donna
Biologisch, vegan en duurzaam zijn 3 termen waar de beauty industrie vandaag de dag veel naar streeft. De behoefte van mensen om groener en bewuster te leven. INIKA is een biologisch, vegan en duurzaam gecertificeerd merk.

INIKA is 100% gecertificeerd biologisch, vegan, halal & cruelty-free merk. Een pionier in biologische make-up met gezonde ingrediënten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is het belangrijkste. Alle ingrediënten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen. INIKA is een Australisch merk, met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen en mannen van over de gehele wereld.

Natuurlijke make up look met INIKA Organic Make-up


De zomer komt er weer aan. Veel vrouwen vinden het fijn om wel wat make-up te dragen voor een frissere look. Daarom 7 manieren hoe met INIKA Organic Make-up een natuurlijke look gecreëerd kan worden:
  1. Bereid de huid goed voor
    Een goede huid betekent minder make-up, dus beginnen met een gladde schone huid is essentieel voor natuurlijke make-up looks. Begin de avond ervoor met het voorbereiden van de huid door het gebruik van een voedende olie zoals Certified Organic Enriched Rosehip Oil , zodat deze kan inzinken in de huid en kan voeden tijdens de nachtrust. Breng 's ochtends de INIKA Pure Perfection Primer met hyaluronzuur aan op de huid om een ??zijdezachte en stralende basis te creëren die nu slechts een zeer minimale make-up vereist.
  2. Probeer micro-concealing
    Een grote trend op dit moment in natuurlijke, minimale make-up is ‘micro-camouflage. Het is wanneer concealer minimaal en strategisch wordt gebruikt op kleine delen van het gezicht om pigmentvlekken of onvolkomenheden te camoufleren, terwijl de rest van de huid blijft ademen (geen foundation vereist). Het is een geweldige truc voor degenen die hard hebben gewerkt aan hun huidverzorgingsroutine en op zoek zijn naar een snelle manier om een minimale dagelijkse make-up te creëren met een frisse look.
  3. Breng de foundation lichtjes aan op de huid
    Voor een natuurlijk ogende foundation is het altijd het beste om met lichte laag foundation te beginnen en zo nodig dekking op te bouwen. De Loose Mineral Foundation SPF25 is hier ideaal voor - het kan helpen om de huidskleur te egaliseren, en omdat het gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten, zal het de huid voeden terwijl de foundation gedragen wordt.
  4. Wees strategisch met gebruik van oogschaduw
    Het geheim van minimale oog make-up is om strategisch te zijn met je kleurkeuze en oogschaduw plaatsing. Voor een natuurlijk look oog waardoor je ogen groter lijken, begin je met een beige tint over het hele ooglid om te neutraliseren. Gebruik daarna een iets donkerder bruin of chocolade om dit in de buitenste hoek van de vouw van het oog te polijsten, waarbij je alleen tot het middelpunt van het ooglid de donkere kleur mengt. Dit creëert een langwerpig katten oog effect, terwijl de make-up eenvoudig en natuurlijk blijft.
  5. Creëer een natuurlijke kleur in het gezicht 
    Een gezonde, stralende huid zoals een natuurlijke blos van de wangen, dus kies bij een natuurlijke look voor blush en bronzer. Voor een jeugdige, frisse look, breng de blush aan op de appels van je wangen en meng het naar boven richting de oren.
  6. Vind de lippenstift met eigen lipkleur
    Om een natuurlijk ogende lippenstift te vinden die de look met elkaar verbindt, streef je naar een tint die slechts een of twee tonen donkerder is dan de eigen lipkleur. Een lippenstift in een net donkerde kleur en pure afwerking zorgt ervoor dat de lippen er natuurlijk voller uitzien.


Trainingen


Omdat het soms moeilijk kan zijn om te weten welke INIKA Organic Make-up te adviseren als retailer of beautyspecialist organiseren wij als groothandel ook trainingen waarin we de informatief uitleggen over de producten en daarnaast ook de mogelijkheid om te leren hoe met de producten te werken. 

Meer advies nodig om te besluiten welke producten passen binnen uw salon of winkel passen, meer weten over de trainingen of meer informatie over bepaalde producten ontvangen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers die u graag helpt via algemeen@biocareproducts.nl , telefonisch of in de showroom. 

Bekijk hier het hele assortiment van INIKA Organic Make-Up
Tags: inika make-up

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen