Inloggen
NederlandsNederlands

SuperBee Beewraps, het duurzame alternatief

SuperBee Beewraps, het duurzame alternatief
Geplaatst op 11-5-2020 door Donna
Een alternatief van plastic in de keuken, onderweg, op reis en voor kinderen.

SuperBee BeeWraps bieden een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Als vervanging voor plasticfolie en plastic containers, kan SuperBee BeeWraps worden gebruikt als plasticvrije voedselopslag voor etensresten en snacks maar niet alleen voor het bewaren van voedsel, ze kunnen ook helpen bij het organiseren van het huis.

De BeeWraps zijn gemaakt van 100% katoen, bijenwas, biologische kokosolie, boomhars en liefde. Bijenwas is een natuurlijk antibacterieel middel, terwijl de kokosolie en boomhars onze Wraps kleverig maken zodat ze zich naar uw voedsel vormen.?De combinatie van deze middelen zorgt ervoor dat het product goed gevormd kan worden om het middel wat bewaard moet worden.

Duurzaam alternatief


SuperBee werd aangewakkerd door een discussie over traditionele voedsel bewaar methoden en besloten dat deze methodes verleden tijd moesten zijn en er een goed alternatief moest komen tegen de strijd tegen plastic. SuperBee BeeWraps is een duurzaam alternatief wat het milieu niet aantast. SuperBee BeeWraps worden met de hand gemaakt met hoge kwaliteit en lokale producten. 

groothandel duurzame productenzero waste groothandelwax wraps inkopen


 


Zero waste


SuperBee BeeWraps zijn handgemaakt met liefde uit hoogwaardige, lokaal geproduceerde materialen
  • 100% biologisch katoen
  • Pure bijenwas
  • Biologische kokosolie
  • Boomhars

Dit zijn alle ingrediënten die samen de SuperBee BeeWraps vormen die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en prints.


Certificeringen


SuperBee BeeWraps heeft de volgende certificeringen FCM, FDA, BPA VRIJ en GMP. De bijenwas is duurzaam geoogst van lokale boeren zonder gebruik van chemische stoffen. De leveranciers volgen de GMP en GPA-richtlijnen en zijn GOTS en OTOP gecertificeerd.??


Verkooptips


Hoe kunt u nu als retailer gemakkelijk de SuperBee BeeWraps verkopen. Voor de producten is een super mooi display aanwezig die een mooi plekje kan krijgen in de winkel waardoor de SuperBee BeeWraps mooi tot hun recht komen. Misschien gaat u als retailer liever voor online verkoop maar wilt u wel de waarde laten zien van dit product. Daarom wat algemene verkooptips die zowel online als offline kunnen helpen bij de verkoop van SuperBee Beewraps:
  • Het verhaal achter SuperBee BeeWraps vertellen. Een uniek verhaal horen consumenten graag en door een uniek verhaal te delen wordt meer interesse gecreëerd in het product.
  • Aangeven dat SuperBee BeeWraps een plasticvrij alternatief is, waardoor deze niet het milieu vervuilen.
  • Uitleggen wat er allemaal mogelijk is SuperBee BeeWraps dat het kan helpen bij het organiseren van het huishouden en niet alleen met het verpakken van voedsel resten.

 

superbee inkopenleverancier duurzame producten
Wij als (exclusieve) distributeur van SuperBee BeeWraps hebben het complete assortiment in eigen magazijn bij Biocare Products. Als Groothandel van duurzame en/of biologische producten is SuperBee BeeWraps een mooie aanvulling op ons assortiment van verschillende merken die allemaal biologische en/of duurzaam zijn. Gaat SuperBee Wraps ook een mooie aanvulling worden binnen uw assortiment. Heeft u nog vragen over de SuperBee BeeWraps? Biocare Products is er om u te helpen dus neem gerust contact op via algemeen@biocareproducts.nl of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen