Inloggen
NederlandsNederlands

Hoe de LadyCup te verkopen

Hoe de LadyCup te verkopen
Geplaatst op 11-5-2020 door Donna
Een menstruatie cup kan zorgen voor ongemakkelijke verkoop en gesprekken. De populariteit van het product is gestegen maar het blijft voor veel vrouwen een beetje gek een cup voor down there. Daarom vertellen wij als groothandel Biocare Products met de juiste expertise in sales en wholesale graag hoe u de LadyCup gemakkelijk kunt verkopen aan klanten als retailer of beauty specialist.

Voordelen van de Menstruatie Cup


Wat zijn de voordelen van het product en waarom zou de klant voor een menstruatie cup gaan. Dit kan helpen bij de verkoop om een ontspannen en informatief gesprek te voeren.
  • Het is een heel betrouwbaar middel. Ze zijn waterdicht, handig in gebruik en doen wat ze beloven.
  • Het is een goedkoper alternatief omdat het niet vaak aangeschaft hoeft te worden en herbruikbaar is.
  • De Menstruatie Cup neemt 3 keer meer op dan een tampon. Het product hoeft dus niet zo vaak te worden vervangen bij de vrouw.
  • De menstruatie cup kan ook ’s nachts en tijdens het zwemmen gebruikt wordt.


Verkoop tips


  • Uit te leggen aan klanten wat de menstruatie cup voor de vrouw kan betekenen waardoor de waarde van het product duidelijk wordt.
  • De menstruatie Cup kan tot wel 12 uur in blijven en hoeft dus niet vervangen te worden door de vrouw dit is dus niet nodig zoals bij een tampon.
  • Het is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief waarmee de klant ook een bijdrage kan leveren aan minder vervulling.
  • Een menstruatie Cup is een betrouwbaar middel omdat het waterdicht is en handig te gebruiken.
  • Het is kostenbesparend omdat er niet elke maand menstruatie artikelen zoals tampons of maandverband hoeven te worden aangeschaft.

De Key tot een goede verkoop van de LadyCup is wel om het zelf als retalier of beauty specialist open te staan voor alle vragen van de klant en veel informatie te geven omdat de klant meestal nog weinig weet over het product. Wilt u ook graag aan klanten vertellen over de LadyCup?  Kijk dan naar de Youtube Video hieronder waarin Suzanne alles verteld over de menstruatie cup. 


Mocht u nog vragen helpen of graag meer informatie ontvangen over de LadyCup neem dan gerust contact op via algemeen@biocareproducts.nl of telefonisch. Ons team staat vijf dagen in de week klaar voor u om u verder te helpen als retailer of beautyspecialist.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen