Inloggen
NederlandsNederlands

De natuurlijke tandpasta van Fuss Free

De natuurlijke tandpasta van Fuss Free
Geplaatst op 11-5-2020 door Donna
Het is heel belangrijk om tanden te verzorgen. Dit geldt voor volwassen maar daarnaast ook voor kinderen. Een natuurlijke tandpasta is milieuvriendelijk, zonder schadelijke ingrediënten. De tanden kunnen verzorgd worden door producten van Fuss Free. Wat is het verschil tussen natuurlijke tandpasta van Fuss Free leest u verder in deze blog.

De belangrijkste eigenschappen van de natuurlijke tandpasta?


Hieronder leest u de belangrijkste eigenschappen van een natuurlijke tandpasta die de natuurlijke tandpasta uniek maakt van de normale tandpasta:
  • Natuurlijke tandpasta bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten
  • Vrij van fluoride
  • De tandpasta bevat actieve ingrediënten voor een gezonde mond flora
  • Kalmerend en helend voor het tandvlees
  • De tandpasta bevat essentiële oliën die antibacterieel werken
  • 100% veilig voor de gezondheid
  • Gegarandeerd dierproefvrij en vegan
  • Cruelty free

Waarom een natuurlijke tandpasta adviseren


De belangrijkste reden waarom wij als groothandel Biocare Products een natuurlijk tandpasta adviseren is dat deze vrij zijn van SLS, SLES, parabenen en alcohol. Deze ingrediënten worden allemaal toegevoegd maar zijn allemaal niet nodig om een net zo goede reiniging te bieden voor het gebit. Daarnaast zijn mensen zich tegenwoordig bewuster van de ingrediënten die een product bevat en dan liever een product hebben zonder conserveringsmiddelen of andere mogelijk schadelijke ingrediënten.
groothandel natuurlijke tandpastagroothandel natuurlijke tandpasta
Advies op maat


Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken binnen het assortiment van Fuss Free. Ons team staat klaar om u te helpen als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen. Het gehele team betreft de juiste expertise en ervaring zodat we u als winkelier of beauty specialist verder kunnen helpen. Neem contact met ons op via algemeen@biocareproducts.nl , telefonisch of maak een afspraak in de showroom. 

Bekijk het gehele assortiment van Fuss Free

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen