Inloggen
NederlandsNederlands

Natuurlijke zonnebrand van Green People

Natuurlijke zonnebrand van Green People
Geplaatst op 4-5-2020 door Donna
De eerste zonnestralen zijn in het land. De lente is begonnen. Het is dus extra belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon, want de zon is schadelijk voor de huid. Om allergische reacties, eczeem en of een huidreactie te krijgen kan natuurlijke zonnebrand een verschil maken voor u klanten in uw schoonheidssalon.

Waarom te kiezen voor het gebruik van natuurlijke zonnebrand?

 • Natuurlijke bescherming tegen UVA en UVB
 • Meer dan 80% bestaat uit biologische ingrediënten
  Biologische ingrediënten, zoals aloë vera, groene thee en edelweis die je huid laten ademen in plaats van deze af te sluiten. Ze werken letterlijk samen met de huid, om deze naast het beschermen ook te verzorgen.
 • Rijk aan antioxidanten
  Wanneer UV-stralen in contact komen met je huid, kunnen ze zogenaamde 'vrije radicalen' creëren. Vrije radicalen zijn zeer actieve moleculen die een kettingreactie van huidontsteking en -schade kunnen veroorzaken, wat leidt tot vroegtijdige huidveroudering en zelfs tot ernstige huid gezondheidsproblemen. Van antioxidanten, zoals flavonoïden die in een groot aantal planten voorkomen, is klinisch bewezen dat ze de schade door vrije radicalen effectief bestrijden. Ze werken veilig samen met en neutraliseren vrije radicalen, helpen uw huid te beschermen tegen schade en houden uw teint er fris en stralend uit.
 • Natuurlijke zonnebrand die uitermate geschikt is voor de gevoelige huid
 • Maakt gebruik van zee vriendelijke zonnefilters

  Hierdoor kunt u alle klanten behandelen of adviseren van een natuurlijke zonnebrand omdat deze ook geschikt is voor een gevoelige, eczeem of huid met psoriasis.

Waarom een zonbescherming belangrijk is?

Graag licht ik toe waarom de zonbescherming belangrijk is voor iedereen. Schadelijke gevolgen op de huid aan blootstelling bij overmatige zonlicht:

 • Vroegtijdige huidveroudering
 • Pigmentvlekken
 • Couperose
 • Verhoogd risico op huidkanker

Gelukkig kunnen we de huid van klanten in schoonheidssalon en thuis toch beschermen door gebruik te maken van natuurlijke zonnebrand.

Waarom adviseren wij geen SPF50?

Waarom geen SPF50 gebruiken maar dan wel een SPF30 gebruiken op de huid. Wanneer mensen een SPF50 gebruiken op de huid denken ze minder vaak te hoeven smeren en dit gebeurt dan ook, waardoor de huid niet optimaal beschermd wordt tegen de UVA en UVB stralen. Wanneer mensen een SPF30 gebruiken op de huid is uit onderzoek gebleken dat het product vaker aangebracht wordt op de huid waardoor de huid beter beschermd is tegen UVA en UVB-straling. Het regelmatig smeren van een SPF is van groot belang. Hoogzomer is het belangrijk om de huid iedere twee uur in te smeren om de huid optimaal te beschermen

Nog een reden waarom wij geen SPF50 adviseren is dat zonbeschermingsproducten met een SPF van 50 meer synthetische ingredienten bevatten dan een SPF30. Hierdoor kan er sneller zonallergie en of zelfs een allergische reacties ontstaan.
groothandel natuurlijke zonnebrand


Vragen of advies nodig over natuurlijke zonnebrand?
Wilt u ook graag Green People zonnebrand in uw assortiment binnen de schoonheidssalon of in de winkel. Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via algemeen@biocareproducts.nl of telefonisch of vraag een brochure aan via het contactformulier voor meer informatie over de zonnebrand van Green People. Daarnaast graag samples ontvangen om als specialist of retailer te ervaren hoe het product is en de zonnebrand te testen neem dan contact op via de email of telefonisch met een van onze team members die voor u klaar staat.

Bekijk hier het assortiment van Green People

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen