Inloggen
NederlandsNederlands

NIEUW: Limited edition colours Nailberry

NIEUW: Limited edition colours Nailberry
Geplaatst op 1-5-2020 door Donna
Als distributeur en importeur van Nailberry willen we u graag informeren over de limited edition nieuwe kleuren van Nailberry. Deze kleuren zullen beschikbaar zijn bij Biocare Products vanaf 1 mei 2020. Unieke kleuren waarmee u het bestaande assortiment van Nailberry kunt uitbreiden in uw winkel of salon. Naast dat dit prachtige kleuren zijn, gaat het bij Nailberry natuurlijk om de inhoud. Om alle 12 grootste chemische ingrediënten waarvan Nailberry vrij is.

Nieuwe Limited edition colours


natuurlijke nagellak inkopen


Golden Hour: een verfijnde balans van romige en warme geeltinten, die prachtig het licht opvangt en hierdoor schitter als nooit tevoren. Een goude kleur die een sublieme keuze is voor overdag maar ook ’s nachts een mooie kleur is.

Naast deze Limited Editon kleur is er ook nog een mooie driedelige collectie met nieuwe unieke kleuren beschikbaar voor u als retailer of beautysalon.natuurlijke nagellak groothandel groothandel nederland nagellak vegan nagellak leverancier

Pink Guava: een zoet, warme en veelzijdige kleur. Lichtelijke vrouwelijke, eeen sorbetroze kleur die doorschijnend genoeg is voor een alledaagse kleur. Een kleur die bij elke vrouw past.
Berry Fiz: Deze onweerstaanbare glanzende nagellak barst van gewaagde, glinsterende, heldere bessentonen. Zeker niet voor angsthazen! Een vrolijke kleur die past in ieder seizoen.
Pompgrante Juice: niemand zijn outfit is compleet in het nieuwe seizoen zonder de levendige, sappige kleur van perfect midden-roze. Vol glans verfrist deze kleur onmiddellijk iedereen look voor zowel ’s avonds als overdag.4 unieke nieuwe kleuren die kunnen worden toegevoegd aan uw assortiment Nailberry.


Nailberry in uw salon of meer informatie over de nieuwe kleuren van Nailberry?  Of wilt u graag de unieke nieuwe kleuren van Nailberry in uw salon en wilt u graag een nieuwe brochure en/of prijslijst? Neem dan contact op via algemeen@biocareproducts.nl of telefonisch om een van onze medewerkers te spreken. Wij helpen u graag verder om een keuze te maken.

Bekijk hier het gehele assortiment van Nailberry

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen