Inloggen
NederlandsNederlands

Nailberry, de gezonde manicure.

Nailberry, de gezonde manicure.
Geplaatst op 30-4-2020 door Donna
Nailberry het merk waarmee gemakkelijk een gezonde manicure mogelijk is. Bij Biocare Products is het gehele assortiment verkrijgbaar van Nailberry. Voor beauty salons is het dus mogelijk om een geheel gezonde manicure uit te voeren met producten van Nailberry.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën levert het L’Oxygene assortiment kleur voor een gezonde manicure. Het assortiment zit vol met producten om nagelbehandelingen uit te voeren, die uitsluitend bedoeld zijn om beschadigde nagels verder te behandelen en te repareren. En gezonde nagels, gezond te houden. Zo is Nailberry dus geschikt voor iedere nageltype.

L’Oxygene is ontwikkeld om de vaste stoffen, de glans en de droogtijd perfect in balans te brengen, zodat een kleur ontstaat die hoog gepigmenteerd is, superglanzend is en snel droogt. Aan elke kleur zijn UV-filters toegevoegd om te helpen beschermen tegen vervaging en verkleuring. Dit zorgt ervoor dat de nagellak langer zijn kleur behoudt. Er is dus een gezonde manicure mogelijk met het behoud van kleur op de nagels. Door de stoffen binnen de producten worden beschadigde nagels behandeld.

Waarom zorgt Nailberry voor een gezonde manicure?


Omdat Nailberry gifvrije producten heeft. Daarom wordt het assortiment gemaakt met bepaalde voorwaarde,
Het assortiment maakt gebruik van gepatenteerde technologie om geen compromis kleuren te leveren die als volgt zijn geformuleerd:
  • Ademend / zuurstofrijk
  • Waterdoorlatend
  • Vrij van gif
  • Vegan
  • Halal gecertificeerd
  • Geen compromis kleur
  • Glutenvrij

groothandel natuurlijke nagellak
Trainingen


Naast dat alle producten goed te gebruiken zijn voor in de Beautysalon bieden wij als groothandel ook trainingen aan waar u als winkelier of beautysalon kan leren over Nailberry en erachter komt hoe een perfecte gezonde manicure kan worden uitgevoerd.

Een manicure stap voor stap met Nailberry


Met de producten van Nailberry is dus mogelijk een complete manicure uit te voeren van begin tot eind. Het verwijderen van de nagellak en het schoonmaken van nagels tot aan het verzorgen van de nagels. Uiteraard kunnen de nagels worden gelakt in een van de mooie kleuren van Nailberry. Ook is het mogelijk een nagel verbeterende manicure uit te voeren met 100% vegan nagel versterkende producten.

Advies op maat


Wilt u als schoonheidssalon ook een perfect gezonde manicure uitvoeren met de producten van Nailberry en het complete behandelplan voor de manicure ontvangen? Of een training volgen om te leren hoe de manicure uitgevoerd kan worden neem dan contact op via de email of telefonisch. Meer advies nodig om te besluiten welke producten passen binnen uw salon of meer informatie over bepaalde producten ontvangen neem dan contact op met een van onze medewerkers die u graag helpt via email, telefonisch of in de showroom.

Bekijk hier het hele assortiment van Nailberry!
Tags: nailberry

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen