Inloggen
NederlandsNederlands

PERSBERICHT: INIKA Organic – Werelds hoogst gecertificeerd biologisch & Vegan cosmetica merk gelanceerd

PERSBERICHT: INIKA Organic – Werelds hoogst gecertificeerd biologisch & Vegan cosmetica merk gelanceerd
Geplaatst op 13-6-2022 door Donna
INIKA Organic is het hoogst gecertificeerde biologisch en Vegan cosmetica merk ter wereld. Zij voegen een nieuw certificaat aan deze lijst toe: 100% plastic neutraal. Dit maakt INIKA het eerste plastic neutrale cosmetica merk ter wereld. Onlangs heeft Biocare Products, officieel importeur en distribiteur van INIKA Organic binnen de Benelux, het vernieuwde assortiment gelanceerd middels een groot event met brand ambassadeur Kim Feenstra en speciale genodigden waaronder Laura Ponticorvo, Maria Tailor en Hella Huizinga in de Allard Studio’s te Amsterdam. 

‘’Ik ben al jaren fan van INIKA Organic omdat het prachtige en luxe producten zijn. Met deze geweldige bestaande én nieuwe merk beloftes zet INIKA de toon in het natuurlijke cosmetica segment.’’ Aldus Kim Feenstra, brand ambassadeur van INIKA Organic Benelux. 

Bekijk hier de aftermovie van het REFRESH event van INIKA Organic Benelux. 


"We hebben ons tot het uiterste ingezet om deze certificeringen te behalen. Waar andere merken toezeggen, komt INIKA met actie," zegt Suzanne Smal, Biocare Products. Importeur en distribiteur van INIKA Organic binnen de Benelux. De motivatie komt voort uit de schokkende feiten, en INIKA Organic's vastberadenheid om deel uit te maken van de oplossing voor het probleem in de cosmetica industrie.

"INIKA betekent 'kleine aarde' in het Sanskriet - onze planeet mag dan klein zijn, het is rijk aan kostbare grondstoffen. Onze naam is de basis en de inspiratie achter alles wat we doen, inclusief onze voedende ingrediënten uit de zuiverste bronnen die de aarde te bieden heeft," Aldus Suzanne. 
groothandel cosmetica


Over INIKA Organic


INIKA Organic, opgericht in 2006, is een bekroond merk dat bekend staat om haar assortiment aan biologische huidverzorging en 100% natuurlijke make-up. Het merk is gericht op het ontwikkelen van pure producten die de natuurlijke schoonheid verbeteren, een natuurlijke toepassing en langdurige prestaties bieden, terwijl ze ook de huid voeden en herstellen. Alle producten zijn gecertificeerd Biologisch, Dierproefvrij, Veganistisch en Halal

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen