Inloggen
NederlandsNederlands

PERSBERICHT: INIKA Organic: 's werelds eerste 100% plastic neutrale cosmetica merk

PERSBERICHT: INIKA Organic: 's werelds eerste 100% plastic neutrale cosmetica merk
Geplaatst op 27-5-2022 door Donna
Puur met een doel: Biocare Products herlanceert met trots INIKA Organic's prachtige nieuwe look en wordt hiermee 's werelds eerste 100% plastic neutrale cosmetica merk.

INIKA Organic, het premium 100% natuurlijke gecertificeerde biologische cosmetica merk van Biocare Products, onthult een innoverende nieuwe look and feel met een baanbrekend duurzaamheidsinitiatief, wat wij in mei hebben gelanceerd middels een event met brand ambassadeur Kim Feenstra. INIKA Organic is nu gecertificeerd als cosmetica make-up merk wereldwijd. INIKA Organic's nieuwe look is van nature luxueus, gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen zoals aluminium, suikerriet, PCR en glas. 

Dit positioneert INIKA Organic in de voorhoede van duurzame make-up en huidverzorging. Dankzij ons partnerschap met  Waste Revolution ligt INIKA Organic ten minste vijf jaar voor op andere grote cosmetica merken met het bereiken van: 
inika plastic neutraal


"We hebben ons tot het uiterste ingezet om deze certificeringen te behalen. Waar andere merken toezeggen, komt INIKA met actie," zegt Suzanne Smal, Biocare Products. Importeur en distribiteur van INIKA Organic binnen de Benelux. De motivatie komt voort uit de schokkende feiten, en INIKA Organic's vastberadenheid om deel uit te maken van de oplossing voor het probleem in de cosmetica industrie.

"INIKA betekent 'kleine aarde' in het Sanskriet - onze planeet mag dan klein zijn, het is rijk aan kostbare grondstoffen. Onze naam is de basis en de inspiratie achter alles wat we doen, inclusief onze voedende ingrediënten uit de zuiverste bronnen die de aarde te bieden heeft," Aldus Suzanne. 
groothandel cosmetica

INIKA is meer dan schoon, het is puur. 


Met de onthulling van het nieuwe design van INIKA Organic zullen vier nieuwe lanceringen beschikbaar zijn, waaronder hoog gepigmenteerde Eyeshadow Quad Palettes in drie kleurstellingen, Hydration Toning Mist, Brow Palette, en Thickening Lash & Brow Serum. Met de strengste criteria van alle natuurlijke cosmetica merken wereldwijd, gebruikt INIKA Organic alleen de beste botanische en van de aarde afkomstige mineralen met buitengewone formules, die bewezen resultaat bieden. 

INIKA Organic is s 'werelds gezondste cosmetica merk, naast onze microplasticvrije formules zijn wij vanaf 2022 het 1e cosmetica merk wat 100% plastic neutraal is. 

INIKA Organic is gecertificeerd als Plastic Neutraal door Waste Revolution - Australië's toonaangevende Plastic Neutral certificeringsinstantie die organisaties helpt bij het meten, verminderen en compenseren van hun plastic gebruik. 
zero waste inika
 

Over Waste Revolution en Plastic Neutral Certificering 


Waste Revolution is Australië's eerste Plastic Neutral Certificering. Het is een eenvoudig en krachtig hulpmiddel om bedrijven te ondersteunen bij het inzamelen en recyclen van plastic. Zo stimuleert deze organisatie bedrijven om hun plastic voetafdruk aan te pakken. Plastic Neutraal worden betekent dat voor elke kilo plastic die door een bedrijf wordt gebruikt, één kilogram plastic wordt ingezameld of gerecycled wat anders in het milieu zou blijven bestaan. Over INIKA Organic


INIKA Organic, opgericht in 2006, is een bekroond merk dat bekend staat om haar assortiment aan biologische huidverzorging en 100% natuurlijke make-up. Het merk is gericht op het ontwikkelen van pure producten die de natuurlijke schoonheid verbeteren, een natuurlijke toepassing en langdurige prestaties bieden, terwijl ze ook de huid voeden en herstellen. Alle producten zijn gecertificeerd Biologisch, Dierproefvrij, Veganistisch en Halal

groothandel cosmetica

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen