Inloggen
NederlandsNederlands

Groothandel natuurlijke make-up voor schoonheidssalons

Groothandel natuurlijke make-up voor schoonheidssalons
Geplaatst op 3-3-2022 door Donna
Biocare Products is distributeur van maar liefst twee natuurlijke make-up merken, namelijk INIKA Organic en Green People. Het assortiment aan natuurlijke make-up leveren wij aan o.a. drogisterijen en schoonheidssalons. Ons assortiment bestaat uit natuurlijke, biologische, dierproefvrije en vegan make-up. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste producten voor uw salon en informeren u over de merken en producten.

Natuurlijke make-up van INIKA Organic


Biocare Products is officieel distributeur & leverancier van INIKA Organic in de Benelux. INIKA is een natuurlijk, biologisch, halal en vegan make-up merk. Daarnaast is het merk ook dierproefvrij. INIKA vindt dat beauty voortkomt uit gezondheid en daarom zijn alle ingrediënten ethisch verantwoord. INIKA is een zeer geschikt merk voor salons die op zoek zijn naar high-end merk met kwalitatief goede producten. Naast de make-up hebben wij ook displays in ons assortiment voor de producten in uw winkel of salon. 

Bekijk hier het assortiment aan natuurlijke make-up van INIKA Organic

Make-up van Green People


Biocare Products is ook distributeur van de make-up van Green People. Green People biedt gecertificeerde, biologische en natuurlijke make-up aan. De make-up van Green People bezit tot wel 99% actieve, natuurlijke en organische ingrediënten. Daarnaast is het merk fair trade, dierproefvrij en zijn bijna alle producten vegan. Green People is een geschikt merk voor schoonheidssalons die op zoek zijn naar make-up voor de gevoelige huid. Het merk is namelijk voor elk huidtype geschikt en dus ook voor de gevoelige huid die last heeft van eczeem of psoriasis. 

Bekijk hier het assortiment aan natuurlijke make-up van Green People

Certificering van natuurlijke make-up


INIKA Organic en Green People zijn beide gecertificeerd en voorzien van keurmerken. Deze keurmerken laten zien dat een product of merk eerlijk is geproduceerd. Bij INIKA laten de keurmerken zien dat de producten organisch, dierproefvrij, vegan en halal zijn. Bij Green People bewijzen de keurmerken dat elk organisch ingrediënt volledig traceerbaar is en dat alle grondstoffen die worden gebruikt terug te volgen zijn tot aan de boer en het stuk land. 

Natuurlijke make-up voor schoonheidssalons bij Biocare Products


Bij Biocare Products vindt u het complete assortiment van INIKA Organic en Green People voor uw schoonheidssalon. Onze groothandel biedt kwalitatief hoge, natuurlijke, biologische, dierproefvrij en vegan make-up die geschikt zijn voor elk huidtype. Daarnaast heeft Biocare Products make-up voor verschillende huidtypen en ook voor de extreem gevoelige huid. U bent niet verplicht om het gehele assortiment af te namen van een merk. 

Bekijk hier ons assortiment aan natuurlijke make-up voor uw schoonheidssalon. 

Heeft u vragen over de merken of producten dan kunt u altijd bij ons terecht. U kunt contact opnemen met ons op via onze chat, de telefonisch of via info@bicare.nl

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen