Inloggen
NederlandsNederlands

Groothandel natuurlijke cosmetica

Groothandel natuurlijke cosmetica
Geplaatst op 25-2-2022 door Donna
De consument is tegenwoordig steeds meer bewust van wat voor soort producten we gebruiken en wat voor stoffen daarin zitten. Er wordt kritischer gekeken naar de ingrediënten en naar hoe een product wordt gemaakt. De consument wil een product zonder schadelijke stoffen en wat eerlijk geproduceerd is tegenover natuur, mens en dier. Ook wij van Biocare Products vinden dit belangrijk en bieden deze producten als groothandel van natuurlijke cosmetica dan ook aan op de zakelijke markt. 

Biocare Products distributeur natuurlijke cosmetica


De consument toont dus steeds meer interesse in natuurlijke, biologische, duurzame en veganistische cosmetica. Toch is het niet altijd even makkelijk om natuurlijke cosmetica met een goede kwaliteit te vinden. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste natuurlijke, biologische, duurzame en veganistische cosmeticamerken voor het hele gezin. Als distributeur en groothandel van natuurlijke cosmetica geloven wij in de merken die wij in ons assortiment hebben en hebben wij veel kennis over de natuurlijke producten en ingrediënten. 

Assortiment natuurlijke cosmetica producten


Tijdens onze zoektocht naar de beste, natuurlijke cosmeticamerken zijn wij erg kritisch geweest. Er is goed gelet op de kwaliteit van het product en of deze voldoet aan de eisen op het gebied van eerlijkheid tegenover natuur, mens en dier. Op dit moment zijn wij distributeur van zeven verschillende cosmetica merken, namelijk: INIKA, Green People, LadyCup, Nailberry, Fuss Free, Urban Veda en Love Hemp. Van deze merken verkopen wij het gehele assortiment van foundations tot maskers en van shampoo tot nagellak. Deze merken zijn biologisch, natuurlijk, vegan, halal, dierproefvrij, duurzaam en zijn vrij van schadelijke stoffen. 

Dierproefvrije, vegan en natuurlijke cosmetica


Al onze natuurlijke cosmetica merken zijn dierproefvrij en voor het grotendeel ook vegan. De merken zijn daarom ook gecertificeerd met verschillende keurmerken. Deze keurmerken kunnen bijvoorbeeld aangeven of een product vegan, dierproefvrij of natuurlijk is. Veel consumenten hechten veel waarde aan deze keurmerken om er zeker van te kunnen zijn dat een product eerlijk is geproduceerd. Zo heeft INIKA Organic alleen al vier keurmerken op haar naam staan. De keurmerken van INIKA Organic Make-Up bewijzen dat het merk vegan, dierproefvrij is en dat alle producten geen microplastics bevatten. 

groothandel cosmetica

‘Winkelen’ bij groothandel Biocare Products


Bent u opzoek naar natuurlijke cosmetica en wilt u uw product inkopen op 1 plek? Biocare Products is groothandel en distributeur van diverse natuurlijke & vegan cosmetica merken in de gehele Benelux.  Wij van Biocare Products helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste producten voor uw winkel, webshop of schoonheidssalon. U bent daarbij niet verplicht om het gehele assortiment af te nemen van een merk. Ook geven wij graag informatie over de merken en producten. 

Als u meer wilt leren over de producten en merken, dan kunt u ook bij ons terecht voor product- en praktijktrainingen.

Natuurlijke cosmetica voor de gevoelige huid


Er zijn veel mensen die last hebben van huidproblemen als psoriasis, rosacea, eczeem of een onzuivere huid. Deze mensen ondervinden vaak hinder van deze huidproblemen en zijn opzoek naar producten die hun huid doet laten kalmeren. Door kennis en ervaring door de jaren heen hebben wij ondervonden dat het gebruik van natuurlijke cosmetica echt het verschil kan maken voor deze mensen. Onze natuurlijke cosmetica producten bevatten geen schadelijke stoffen, hierdoor zijn onze producten zeer geschikt voor de gevoelige huid. 

Heeft u vragen over de merken en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat, de telefoon of via info@biocare.nl 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen