Inloggen
NederlandsNederlands

Groothandel vegan producten

Groothandel vegan producten
Geplaatst op 20-2-2022 door Donna
Vegan is een term die we steeds vaker voorbij zien komen en dan hebben we het niet alleen op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van verzorgingsproducten. Consumenten worden steeds meer bewust van de ingrediënten die in verzorgingsproducten zitten en dus ook de dierlijke ingrediënten die er vaak in voorkomen. Onze groothandel speelt hier op in en biedt veganistische producten aan winkeliers, webshops en schoonheidssalons.

Wat betekend vegan? 


Wat betekend het nou eigenlijk als producten vegan zijn? We leggen aan u uit. Iemand die vegan is, eet geen dierlijke producten. Denk hierbij niet alleen aan vlees, maar een veganist eet bijvoorbeeld ook niks waar melk, honing of gelatine in zit. Dit omdat deze producten afkomstig zijn van dieren. Daarnaast draagt een veganist dus ook geen leer en zijde en gebruikt hij of zij geen verzorgingsproducten waar dierlijke ingrediënten in verwerkt zijn.  

Groothandel vegan en dierproefvrije producten


Heel belangrijk om te weten is dat vegan en dierproefvrij allebei een andere betekenis hebben. Deze termen worden vaak samen gebruikt alsof het hetzelfde is. Als een product vegan is, betekent het niet dat het ook automatisch dierproefvrij is. Er wordt met vegan producten nog wel getest op dieren. Ook zijn alle dierproefvrije producten niet altijd vegan. Er bestaan meerdere producten die niet getest zijn op dieren, maar die wel dierlijke ingrediënten bevat. Biocare Products is groothandel & distributeur van diverse merken die 100% vegan & dierproefvrij zijn, zoals INIKA, Nailberry, Green People en Urban Veda.
groothandel vegan cosmetica

Dierlijke producten


Wat voor dierlijke ingrediënten kunnen er in cosmetica zitten? De ingrediënten lijken soms niet op te vallen, maar toch staan ze vaak in de ingrediëntenlijst. Denk hierbij aan karmijn, lanoline, bijenwas, collageen en retinol. Deze ingrediënten zijn allemaal afkomstig van dieren. Nu zijn deze ingrediënten wel vaak vervangbaar door een plantaardige, vegan variant. Dit betekend echter niet dat de kwaliteit van het product dan achteruit gaat. Iemand die vegan producten koopt, kan nog steeds dezelfde goede kwaliteit verwachten als een product met dierlijke ingrediënten en vaak is de kwaliteit zelfs nog beter. 

Vegan & dierproefvrije producten inkopen 


Door te kiezen voor vegan producten spreekt u een grotere doelgroep aan. De consument maakt steeds bewustere keuzes en kies vaker voor vegan producten. Ook de niet-veganistische consument wilt vaker een bewustere keuze maken door een vegan product aan te schaffen. Daarnaast laat u als ondernemer zien dat u verantwoord bezig bent met dier & milieu.

Biocare Products groothandel vegan producten 


Bij Biocare Products vindt u een uitgebreid assortiment aan vegan cosmetica, huidverzorging en andere producten. Daarnaast zijn onze merken zowel vegan als dierproefvrij. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste producten en merken voor uw winkel, salon of webshop. U bent hierbij niet verplicht om het gehele assortiment op te nemen. Daarnaast informeren we u graag over de ingrediënten van de producten. 

Heeft u vragen over de merken en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat, de telefoon of via info@biocare.nl

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen