Inloggen
NederlandsNederlands

Ondernemer in beeld | Elise van Elise Brows & Face

Ondernemer in beeld | Elise van Elise Brows & Face
Geplaatst op 21-2-2022 door Donna
 Elke maand staan 2 ondernemers in de spotlight bij Biocare Products en mogen zij hun ondernemers verhaal vertellen in onze nieuwe reeks: Ondernemer In Beeld. In dit interview vertellen zij hun drijfveer om te ondernemen, de ambities en wat er achter de schermen van het bedrijf gebeurt. Met deze week in de spotlight onderneemster Elise van Elise Brows & Face

Hoe is Elise Brows & Face ontstaan, wist u al lang dat u wilde ondernemen?


Elise Brows & Face is 3 jaar terug ontstaan. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Parfumerie Douglas waar ik werkte bij de Benefit Brow Bar kwam ik erachter dat ik niets liever doe dan make-up en wenkbrauwen dus zodoende ben ik deze uitdaging aan gegaan. Samen met mijn collega Sabine van Nr1hairbysabine runnen wij een 2 mooie ondernemingen onder 1 dak waar wij iedere dag mensen blij mogen maken. Nu 3 jaar verder en het is een groot succes!
Groothandel schoonheidssalon

Wat betekent natuurlijke cosmetica voor u persoonlijk en wat betekent het voor uw onderneming?


Cosmetica is iets wat de meeste vrouwen iedere dag aanbrengen dus ik vind het heel belangrijk dat de producten gezond zijn voor de huid. Je huid is het grootste levende orgaan van je lichaam en je krijgt er maar 1 dus daar moet je zuinig op zijn.

Kunt u ons een beschrijving geven wie uw klanten zijn? En is dat in de afgelopen jaren nog veranderd? 


Ik heb super leuke en lieve klanten. Mijn klanten zijn vrouwen tussen de 20 en 70 jaar. Ik heb een heel breed publiek omdat ik hou van natural brows en make-up dus ik stem echt het advies af op de persoon en zo maak je iedereen blij! Je wenkbrauwen en je make-up look zijn een als een sieraad voor je huid.

Hoe helpt het merk INIKA Organic & Green People uw onderneming te groeien?


Het is leuk om klanten na de behandeling iets extra te kunnen bieden zoals een mooie natuurlijke make-up look. Klanten waarderen dit enorm en omdat ik zo’n fan ben van INIKA geef ik klanten dit graag mee want iedereen zou dit fantastische natuurlijke make-up merk moeten gebruiken.
Groothandel schoonheidssalon

Wat is het plan voor de komende 5 jaar, zijn er doelen of ambities die u wilt bereiken?


Ik heb net mijn opleiding PMU afgerond en mijn diploma hiervoor behaald dus ik ga mij hierop focussen en uiteraard blijf ik veel waxen, shapen en make-up advies geven. Eind van deze maand komt mijn website online die ik hiervoor nog niet nodig heb gehad omdat alles via mond-tot-mond reclame is gegaan maar het is wel een stuk professioneler ook voor nieuwe klanten dus daar kijk ik erg maar uit!

De wereld veranderd snel, zeker als het gaat om duurzaamheid. Zijn er duurzame ontwikkelingen / trends waar u als ondernemer 100% achter staat?

Eerlijk gezegd ben ik naast de make-up van INIKA nog niet heel erg bezig met duurzaamheid, maar is dit wel mijn goede voornemen voor 2022! De producten waar ik mee werk in de salon wil ik graag verduurzamen.

Wat voor advies zou u startende ondernemers mee willen meegeven in deze branche?


Geloof in jezelf!

Website Elise Brows & Face

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen