Inloggen
NederlandsNederlands

Nieuw van Green People: de Age Defy Tanning Drops

Nieuw van Green People: de Age Defy Tanning Drops
Geplaatst op 25-10-2021 door Donna
Nieuw van Green People: de Age Defy Tanning Drops. Green People heeft deze maand een nieuw product toegevoegd aan het assortiment waar wij graag als officieel verkoper en distributeur van Green People meer over willen vertellen.

Green People Age Defy+ Tanning Drops


De bruiningsdruppels van Green People zijn natuurlijk, vegan, dierproefvrij en bevatten 85% aan biologische ingrediënten. De druppels kunnen worden gebruikt om de huid een gebruinde uitstraling te geven. Het product wordt geleverd met een druppelaar en kan worden gemengd met een vochtinbrengende crème of bodylotion voordat het op de huid wordt aangebracht.

Het voordeel van het gebruik van bruiningsdruppels ten opzichte van traditionele zelfbruinende producten is dat de klant meer controle heeft over de diepte van de kleur omdat de hoeveelheid tanning drops zelf bepaald kan worden. 

Een ander voordeel van het gebruik van bruiningsdruppels is dat de huid gebruind kan worden zonder dat de huid schade oploopt door schadelijk UV-licht. Hoe werken bruiningsdruppels


De natuurlijke bruiningsdruppels van Green People bevatten twee actieve bruiningsstoffen die in synergie werken met suikers die van nature in de huid aanwezig zijn om de huid een zachte, subtiele, bronzen gloed te geven.

De bruiningsactieve stoffen die Green People gebruikt in de Tanning Drops zijn:
  • DHA

DHA is een natuurlijk looimiddel dat is afgeleid van suikers. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, reageert het met peptiden in de buitenste lagen van de huid, waardoor de huid een bruinachtige tint van pigmenten ontwikkelt.
 
  • Erythrulose

Erythrose heeft een soortgelijk zelfbruinend effect als DHA, maar ontwikkelt zich langzamer dan DHA. Het gaat ook langer mee dan DHA en zorgt ervoor dat Liquid Gold Tanning Drops een streeploze, langdurige bruine kleur krijgen.

De Tanning Drops zijn veilig tijdens de zwangerschap en veganistisch. Ze zijn ook vrij van parfum, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die gevoelig zijn voor kunstmatige geurstoffen.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen