Inloggen
NederlandsNederlands

Nailberry Clean, een innovatieve gezonde en natuurlijke nagellak remover

Nailberry Clean, een innovatieve gezonde en natuurlijke nagellak remover
Geplaatst op 22-4-2021 door Donna
De vraag naar gezonde, natuurlijke handverzorging groeit elk jaar en de consument hecht meer waarde aan van oorsprong natuurlijke ingrediënten. Daarom vertellen wij als groothandel Biocare Products met de juiste expertise in sales en wholesale graag hoe u de Nailberry Clean Nagellak Remover gemakkelijk kunt verkopen aan klanten als retailer of beauty specialist.

Nailberry Clean Nagellak Remover


Er komen steeds meer nagellak removers op de markt die vrij zijn van aceton. Echter bevatten de meeste aceton vrije nagellak removers alsnog ingrediënten die de nagels / nagelriemen kunnen uitdrogen of irriteren. 

De clean nagellak remover van Nailberry is een vegan oplosmiddel dat de nagels op een milde maar effectieve wijze vrij maakt van nagellak en vuil zonder dat het de nagels of nagelriemen uitdroogt of irriteert. Ook zit deze nagellak remover vol met voedende ingrediënten zoals Tree Rose Oil en Alpha Acids. De Tree Rose Oil helpt bij het hydrateren van het nagelbed en Alpha Acids helpt bij het verharden en herstellen van de nagels. 

Voordelen van de Nailberry Clean Nagellak Remover


Wat zijn de voordelen van het product en waarom zou de klant voor een natuurlijke nagellak remover moeten kiezen? Wij hebben de verkoop argumenten / voordelen op een rijtje gezet. Dit kan helpen bij de verkoop om een ontspannen en informatief gesprek te voeren.

  • Natuurlijk, vegan, en halal gecertificeerd
  • Vrij van aceton, parabenen en de 12 grootste schadelijke ingrediënten
  • Droogt de nagels niet uit en voorkomt irritatie van de huid rondom de nagels
  • Helpt bij het herstellen  verjongen en verharden van nagels
  • Geschikt voor natuurlijke en acryl / gel nagels
  • Bevat een hoog percentage aan verzorgende en hydraterende ingrediënten

gezonde nagellakremover inkopen

Over het merk Nailberry


Naast kleuren waar je gewoonweg verliefd op wordt, gaat het bij de nagellakken van het Londense Nailberry ook zeker om de inhoud. Of liever gezegd, om wat er niet in zit. De bijzondere L'Oxygéné formule van Nailberry is een ademende nagellak en altijd vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten. Omdat water en lucht door de nagellak kunnen dringen blijven je nagels gezond en verkleuren ze niet. En dat niet alleen, elk flesje nagellak bevat hydraterende en voedende ingrediënten wat helpt bij de groei van de nagels en zorgt voor gezonde, gehydrateerde nagels die niet breken!



Daarnaast bevat L'Oxygéné geen formaldehyde, DBP, tolueen, synthetische kamfer en formaldehyde resin. En dat allemaal zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit!

Wij als (exclusieve) distributeur van Nailberry hebben het complete assortiment in eigen magazijn bij Biocare Products. Als Groothandel van duurzame en/of biologische producten is Nailberry een mooie aanvulling op ons assortiment van verschillende merken die allemaal biologische en/of duurzaam zijn. Heeft u nog vragen over de natuurlijke nagellak remover van Nailberry? Biocare Products is er om u te helpen dus neem gerust contact op via info@biocare.nl of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen