Inloggen
NederlandsNederlands

SuperBee Hexawash, het duurzame alternatief voor wasmiddel.

SuperBee Hexawash, het duurzame alternatief voor wasmiddel.
Geplaatst op 11-1-2021 door Donna
SuperBee BeeWraps bieden een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Maar SuperBee heeft Hexawash toegevoegd aan hun assortiment waarbij ze de strijd aan gaan met regulier wasmiddel dat schadelijk kan zijn voor mens en natuur. Wij vertellen u graag meer over dit eco-vriendelijk en innovatieve product.Wat is hexawash


Elke hexawash bevat 130 gram magnesium dat wasgoed op een verantwoordelijke manier schoon krijgt. Magnesium heeft een zuiverheid van 99,95% en reinigt zowel uw kleding als elk wasmiddel en is tegelijkertijd goed voor onze waterwegen en planeet. Wanneer magnesium in aanraking komt met water, produceert het zeepbubbels van waterstof en vormt geïoniseerd alkalisch water met een verhoogd PH-niveau. Dit speciale water heeft een hoog vermogen om vuil, talg, schimmels, kiemen, bacteriën en geuren te verwijderen/ te elimineren met als resultaat een veilige en schone was. En nog beter, het gaat 365 wasbeurten mee. Niet alleen is hexawash een duurzaam alternatief voor wasgoed, ook bespaart de consument met dit product veel geld op aanschaf maar ook op de energie kosten doordat er geen configuratie nodig is na het wassen.

Productie van Hexawash


Hexawash is ethisch handgemaakt door een lokaal team van toegewijde naaisters in Noord-Thailand. De kleurrijke en individuele zeshoekige buidels zijn met de hand genaaid van stof die overblijft na het maken van de wax wraps. Superbee streeft naar zero-waste met de productie van al haar eco-producten. Geen Hexawash is hetzelfde, dus de printjes zijn voor iedereen een verrassing.

Waarom elk huishouden een Hexawash nodig heeft


 • Bespaard geld
  Een enkele Hexawash kan ongeveer €120,- per jaar besparen.

duurzaam wasmiddel inkopen

 • Perfect voor de gevoelige huid
  Hexawash is hypoallergeen, wat betekent dat het geen vervelende stoffen bevat die een jeukende huid en allergische reacties veroorzaken. Als u op zoek bent naar een wasproduct dat zacht is voor de huid van uw gezin, dan is Hexawash een geweldige oplossing.
 • Lief voor onze planeet
  Veel wasmiddelen bevatten stoffen die ernstige schade toebrengen aan vissen en zeedieren in onze waterwegen, maar Hexawash is volkomen veilig en is niet schadelijk voor het milieu.
 • Recyclebaar.
  Na het gebruik van de hexawash kan het product na 365 beurten in de grond worden gestopt als mest. Het product is dus recylebaar en duurzaam.
 
Wij als (exclusieve) distributeur van SuperBee BeeWraps hebben het complete assortiment in eigen magazijn bij Biocare Products. Als Groothandel van duurzame en/of biologische producten is SuperBee Hexawash een mooie aanvulling op ons assortiment van verschillende merken die allemaal biologische en/of duurzaam zijn. Heeft u nog vragen over de SuperBee en/of Hexawash? Biocare Products is er om u te helpen dus neem gerust contact op via algemeen@biocareproducts.nl of telefoon zodat wij u verder kunnen helpen.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen