Inloggen
NederlandsNederlands

INIKA Organic & Vegan Make-up gaat samenwerken met de grootste make-up school van Nederland

INIKA Organic & Vegan Make-up gaat samenwerken met de grootste make-up school van Nederland
Geplaatst op 14-7-2020 door Suzanne
Afgelopen jaar hebben wij kennis gemaakt met de inspirerende oprichters van Art of Colors. De beste make-up school van Nederland met een vestiging in Hoorn en Amsterdam. Vanaf september 2020 bieden zij een compleet pakket met INIKA make-up voor de studenten van Art of Colors. Hiermee zijn zij de eerste make-up school die een compleet assortiment aanbiedt van 100% natuurlijke, biologische, vegan & halal make-up.

Make-up school Art of Colors


"Art of Colors is dé plek waar jij je carrière als make-up artist of hairstylist een professioneel startschot geeft. Onze opleiding visagie is het vertrekpunt voor een baan als make-up artist"

Art of Colors is in 2005 opgericht door Judith en Jos, die besloten hun krachten te bundelen samen met docenten en fotografen die allen een flinke rugzak bomvol ervaring meebrachten. Met dit team zorgen zij dat jij het vak leert en tijdens de visagie opleiding ervaart wat het werken als make-up artist inhoudt. Inmiddels stoomt Art of Colors jaarlijks 150 studenten klaar voor het échte werk.  Art of Colors biedt niet alleen professionele opleidingen en dito lessen aan, maar is er enorm op gebrand dat je als student persoonlijke en professionele aandacht krijgen. Daarom krijg je bij Art of Colors les in kleine groepen. In de lessen leer je technisch en creatief te werken om je zo te ontplooien tot een make-up artist met een eigen stijl. Door de persoonlijke coaching krijg je bij Art of Colors de kans na je opleiding eventueel een baan te vinden via de jobselectie en de Art of Colors Agency.

De eerste make-up school in Nederland die vegan make-up aanbiedt


Natuurlijk is het soms wennen voor de professionele make-up artist die gewend te werken met synthetische make-up producten. Echter biedt INIKA organic & vegan make-up een zeer uitgebreid assortiment en kunnen we stellen dat de kwaliteit van deze vegan make-up zeer hoogwaardig is te noemen. Dat heeft Art of Colors dan ook doen besluiten om met INIKA te gaan werken. Hiermee zijn zij Nederlands eerste make-up school die een gezond merk voor mens, dier & milieu aanbiedt aan haar studenten.

Het assortiment van INIKA is groot en zeer divers waarmee de make-up artist haar werk op de juiste manier kan beoefenen en het resultaat kan creëren dat hij of zij voor ogen heeft.

Ontwikkelen van professionele make-up kits


Door deze samenwerking zijn we alsnog met een kritisch oog gaan kijken naar het assortiment. Art of Colors heeft behoefte aan professionele make-up paletten waarbij INIKA naar een hoger professioneel level getild kan worden. Denk hierbij aan paletten met concealers, foundation, lipstick & oogschaduw. De planning is dat deze in de 2de helft van 2021 gerealiseerd gaan worden.

Professionele make-up penselen


In april 2020 heeft INIKA een vernieuwde professionele penselen set gelanceerd. Deze penselen zijn duurzaam vervaardigd en gemaakt van o.a. suikerriet. Ook hiermee biedt INIKA de make-up artist de mogelijkheid om compleet milieu en diervriendelijk te werken. Wij zijn zeer trots en blij met deze prachtige samenwerking die ook de andere deuren gaat openen om de wereld steeds meer kennis te laten maken met gezonde make-up.

In november gaan wij samen met INIKA en Art of Colors als eerste vegan make-up merk de runway betreden tijdens het unieke mode event Fashion Clash. Hier kunt u daar meer over lezen.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen