Inloggen
NederlandsNederlands
Filter
Weergave:
Sorteren:

Geen artikelen gevonden

Helaas zijn er geen artikelen gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.
Pas uw zoekcriteria aan.
Homepage
Weergave:
Sorteren:
Filter

Mond verzorging


Groothandel natuurlijke mondverzorging

Mondverzorging is een belangrijke stap in onze persoonlijke verzorging en mag zeker niet vergeten worden.

Als groothandel & distributeur van diverse natuurlijke mondverzorgingsproducten hebben wij een breed assortimenten die u in uw salon, winkel of webshop kunt verkopen of aanbieden. U kunt hierbij denken aan duurzame tandenborstels en natuurlijke tandpasta zonder fluoride.


Groothandel duurzame tandenborstels

De tandenborstels van Fuss Free worden gemaakt van duurzaam bamboe materiaal. Dit maakt de tandenborstelgreep ecologisch, duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar. Verder zijn de borstelharen gemaakt Japanse houtskool. De borstelharen hebben antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, perfect om de tanden te reinigen en te algemene mondhygiëne te verbeteren. Andere voordelen van de Fuss Free tandenborstels zijn:

  • BPA-vrij
  • Panda vriendelijk
  • 100% vegan
  • Dierproefvrij
  • Gecertificeerd non-toxic
  • Eco-vriendelijk


    Groothandel natuurlijke tandpasta

    Met de natuurlijke tandpasta van Fuss Free kan het gebit elke dag onderhouden worden. In de tandpasta is gebruik gemaakt van houtskool, wat zorgt voor het schoonmaken en het witter maken van de tanden. De tandpasta is 100% vrij van fluoride, sulfaten en parabenen. Daarnaast is het ook BPA-vrij en is zijn de producten niet getest op dieren. Alle natuurlijke tandpasta's van Fuss Free zijn 100% vegan.


    Fuss Free mondverzorging bij Biocare Products

    Als groothandel & distributeur biedt Biocare Products het gehele assortiment van Fuss Free aan. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke product u wilt opnemen in uw assortiment. Wilt u meer informatie ontvangen over de natuurlijke cosmetica van Fuss Free? Neem contact met ons op via info@biocare.nl, telefonisch (0229-758783) of via onze chat. Wij helpen u graag verder.

  • Winkelmandje

    Wis filters

    Filter

    Annuleren
    Bevestigen