Over Biocare

lijnBiocare

Biocare Products is ontstaan in juni 2014. Het merk Green People werd niet vertegenwoordigd binnen de BENELUX. Zo’n prachtig en zeer veel belovend merk dat niet in de Nederlandse winkels werd verkocht. Eeuwig zonde! Er werd contact gelegd met het hoofdkantoor van Green People in Engeland, er volgde al snel een ontmoeting. Voordat we het wisten stond er in Nederland een magazijn gevuld met de producten van Green People en konden we van start. Biocare Products was een feit!

Onze visie? Wij geloven in natuurlijke cosmetica omdat deze het zelfherstellende vermogen van de huid niet aantasten en indien nodig ondersteunen bij dit proces. Duurzame producten zijn vaak beter voor jou en beter voor het milieu. Hoe kunnen we hier nou niet in geloven?

Al onze merken hebben een verhaal, een visie, een filosofie. Maar bovenal zijn het gewoon echt producten die heel fijn zijn voor jou en mij.

WIE ZIJN WIJ?

lijnBiocare

Ons team bestaat inmiddels uit eigenaresse Suzanne, we hebben Kelly, een Michelle en ook Erik! Allemaal hebben wij affiniteit met natuurlijke cosmetica en duurzame producten. De juiste expertise betreft wholesale (groothandelen) om merken daadwerkelijk op de kaart te kunnen zetten. Maar ook een flinke bak aan ervaring op het gebied van huidtherapie om onze merken zo goed mogelijk te kunnen adviseren en hier de juiste trainingen voor te kunnen geven aan de winkelier en beauty specialisten.