Opleidingen

lijnBiocare

Het goed adviseren van klanten is heel belangrijk. Daarom bieden wij diverse trainingen aan voor de merken Green People en Little Ondine. In een ochtend of middag, leren wij u en of uw personeel alle in en outs van het desbetreffende merk wat u gaat voeren of al verkoopt binnen uw organisatie.

OpleidingscentrumIn ons opleidingscentrum in Opmeer, bent uw welkom op een ochtend of een middag om een van onze trainingen te volgen. Deze trainingen duren doorgaans 3 uur en u kunt genieten van een lekker kopje thee of koffie en of een heerlijke lunch.

Green PeopleVoor ons huidverzorgingsmerk Green People hebben zijn er 2 verschillende soorten trainingen. De training product,  en de training behandelingen. Deze laatste is speciaal afgestemd voor schoonheidsspecialisten en therapeuten.

Training product: dit is een training waarbij alle product groepen worden doorgenomen. Welk product is voor welk huidbeeld geschikt? Hoe dienen de producten te worden gebruikt en wat zijn de belangrijkste ingrediƫnten? Uiteraard wordt de filosofie, de achtergrond en het ontstaan van Green People ook besproken.

Training behandelingen: wij bieden een prachtig scala (stilte) behandelingen aan voor beautysalons, spa/sauna en holistische therapeuten. Om deze training te mogen volgen dienen er wel diploma’s van minimaal schoonheidsspecialiste niveau 3 getoond te worden. Het is mogelijk deze training uit te breiden naar de training product. Dan dient er rekening gehouden te worden met niet een dagdeel maar een gehele dag.

Little OndineVoor Little Ondine bieden wij een product en praktijk training in een. Tijdens deze training leren wij u alles over de filosofie, de achtergrond, het ontstaan, de ingrediƫnten en de werking van Little Ondine. De training wordt vervolgd door een korte praktijk training over hoe men de nagels moet lakken voor het beste resultaat. Deze training is ook zeer nuttig om te volgen voor winkelpersoneel. Zij kunnen dan professionele manicures toepassen tijdens drukke dagen in de winkel, om zodoende de omzet van de verkoop te verhogen.

KostenVoor onze trainingen worden er minimale kosten berekend. Na het succesvol afsluiten van een trainingsdag ontvangt u en of uw personeel na het volgen een certificaat.


Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op: 0229-578783 of mail naar : info@biocareproducts.nl