SliderBiocareProducts-2

Little Ondine

lijnBiocare

Feel better about how you treat your nails.

Little Ondine is een nieuw nagellak merk waarbij je geen nagelakremover meer nodig hebt

Natuurlijke ingrediënten Voel je beter over hoe jij je nagels verzorgt met de nagellak van Little Ondine. Little Ondine is samengesteld uit natuurlijk ingrediënten zoals natuurlijke hars, biologische kleurpigmenten en water. Little Ondine gebruikt de beste mineralen van over de hele wereld om de meest prachtige kleurtonen te verkrijgen met een glossy glans.

De unieke peel off methode Verander nu heel gemakkelijk je stijl door de unieke peel off nagellak van Little Ondine. Het maakt niet uit of je een belangrijke meeting hebt of een heerlijk diner met vriendinnen. De peel off methode is een zeer gemakkelijke manier om je nagellak te verwijderen. Je trekt de nagellak er in een keer af zonder gebruik te moeten maken van aceton of reguliere nagellak remover, die de nagels door de chemische ingrediënten zoals alcohol uitdrogen. Waar en wanneer je maar wilt kun je de nagellak verwijderen om vervolgens de nagels te voorzien van een andere kleur lak die aansluit bij je kleding stijl van dat moment.

Geurvrij Breng je nagellak waar en wanneer je maar wilt aan zonder vervelende en irriterende geuren zoals andere merken nagellak. In de trein, op kantoor of op school kunnen de nagels worden gelakt. Little Ondine nagellak is volledig geurloos door het gebruik van pure natuurlijke ingrediënten.

Sneldrogend Doordat de nagellakken van Little Ondine op waterbasis zijn droogt deze volledig al na enkele minuten. Ook zelfs met meerdere lagen nagellak. Bespaar tijd en droog je nagels snel met de nagellak van Little Ondine

Hoe lang blijft de nagellak van Little Ondine zitten?Wanneer de nagellak op de juiste manier is aangebracht blijft deze 6-8 dagen goed zitten zonder dat er blushes ontstaan.

Briljante kleuren nagellakTrendy en stijlvolle kleuren nagellak passend bij iedere kledingstijl! Een volledig assortiment aan kleuren gecreëerd door een professioneel team van stylisten. De meest trendy kleuren voor prachtige kleurrijke, glanzende nagels die niet vervagen!

littleondineeasypeeloff littleondineodourfree

littleondinequickdrying

Interesse

Wanneer u interesse heeft om Little Ondine te verkopen in uw winkel of praktijk neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.