SliderBiocareProducts-5

INIKA

lijnBiocare

Sinds september 2017 zijn wij trots te mogen vermelden dat wij exclusief distributeur zijn voor de Benelux van het biologische & vegan merk Inika. “Gezondheid is prachtig!” Dat is de slogan van Inika. Een compleet assortiment met make-up, nummer 1 wereldwijd!

Over INIKA

  • INIKA. Puur. Natuurlijk. Biologisch. Het # 1 gecertificeerde organische make-up merk, wereldwijd vertrouwd en is de make-up keuze voor stijlvolle, natuurlijke vrouwen overal. Winnaar van meerdere cosmetische awards, beter dan zelfs niet-biologische merken; INIKA heeft de mythe gebroken dat natuurlijke make-up compromissen moet sluiten op het gebied van prestaties of mode.
  • We zijn 100% natuurlijk, net als jij. Zo zacht, en zo uniek, voelt INIKA licht en gewichtloos op uw huid. Ontworpen om een gezonde huid te hydrateren en te verzorgen voor volledig vertrouwen, onze geavanceerde botanische formules zijn vrij van synthetische chemicaliën en vrij van schade. Onze producten zijn biologisch, veganistisch, halal en wreedheidsvrij verklaard voor extra gemoedsrust.
  • Doe mee met onze organische revolutie. We doen geen concessies aan de kwaliteit of prestaties, en jij ook niet. Onze organische make-up heeft meer dan 35 prijzen gewonnen voor product uitmuntendheid en innovatie, en heeft zelfs grote namen in open categorieën verslaan. Misschien is dat de reden waarom zoveel eco-bewuste vrouwen, over de hele wereld, verliefd worden op het merk INIKA. Kies INIKA en kies 100% natuurlijke en ethische cosmetica voor een werkelijk prachtige huid. Echt natuurlijk / Echt uitvoeren / Echt stijlvol / Echt goed / Echt INIKA
  • Maak kennis met onze ingrediënten. We houden van natuurlijk voedende ingrediënten en dat geldt ook voor onze groeiende INIKA-fans. INIKA maakt gebruik van de beste Australische botanicals en pure mineralen om make-up te produceren die voor uw huid zorgt en ook uitstekend presteert. INIKA-ingrediënten voeden de huid op een kalmerende manier, terwijl ze gunstig zijn.
  • Hoogste kwaliteit en veiligste ingrediënten om uw huid te voeden en te beschermen. We zijn trots op de kwaliteit van onze ingrediënten en INIKA heeft waarschijnlijk de strengste ingrediëntencriteria van elk make-up bedrijf ter wereld. Alle producten in het assortiment natuurlijke cosmetica zijn gecertificeerd biologisch of veganistisch, gecertificeerde halal en gecertificeerde crualty FREE. INIKA zal nooit agressieve of schadelijke chemicaliën, additieven of vulstoffen gebruiken. We zijn trots op onze ingrediënten en tonen ze gemakkelijk bij alles wat we doen. Om nog maar te zwijgen, INIKA heeft een van de hoogste veiligheidsbeoordelingen ter wereld gekregen van de EWG (Environmental Working Group) en de Skin Deep Cosmetic Safety Database.

INIKA Glam Group Image

INIKA Base Group Image

Interesse

Wanneer u interesse heeft om INIKA te verkopen in uw winkel of praktijk neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.