SliderBiocareProducts-3

GREEN PEOPLE

lijnBiocare

Your Organic Lifestyle

Biocare Products is officieel importeur en groothandel van Green People voor Nederland. Wij leveren Green People aan (natuur) drogisterijen, apotheken, (web) winkels, schoonheidssalons en spa’s. Wij zijn sinds juni 2014 importeur en groothandel van Green People en zijn daar enorm trots op. Green People is een zeer veelbelovend biologisch cosmetica merk voor het hele gezin. Wij voeren Green People vanuit een showroom waar u van harte welkom bent. Biocare Products is de importeur en groothandel van Green People in Nederland.

Over Green People

  • Green People heeft de onafhankelijke certificaten van EcoCert, Soil Accoisiation ,Organic Food Federation & Eco Cert.
  • Green People is werkelijk gemaakt zijn met hoge niveaus van organische ingredienten, en zijn vrij van een breed scala van synthetische ingredienten, die in kwa gebruik verboden zijn in gecertificeerde organische cosmetica.
  • De certificering met EcoCert die Green People heeft bereikt in 2009 maakt Green People het enige cosmetica bedrijf dat onafhankelijk is gecertificeerd door drie verschillende certificatie-instellingen.
  • Alle drie van deze certificatie-instellingen hebben zeer strenge regels inzake de aard en het type van ingrediĆ«nten die kunnen worden gebruikt. Volledige formulering moet ter goedkeuring worden voorgelegd, en er worden jaarlijkse inspecties uitgevoerd om te controleren op productie en verpakken. Volledige traceerbaarheid van elk organisch ingrediĆ«nt is een integraal onderdeel van het certificatie proces, waardoor het mogelijk is om bij te houden waar grondstoffen vandaan komen. Dit leidt terug naar de boer en de patch van het land waar het gewas wordt voor de ingredienten die worden gebruikt voor de producten van Green People.
  • Op dit moment heeft Green People 140 producten waarvan bijna 90% gecertificeerd is door een of meer van de certificatie-instellingen hier vermeld. De resterende producten zijn nog steeds gemaakt in overeenstemming met dezelfde normen, en hebben nog steeds hoge niveaus van de organische bestanddelen. We werken hard om deze laatste formuleringen te krijgen zodat alle van onze producten aanspraak maken kunnen op onafhankelijk biologisch gecertificeerd.

 GP-1

GP-3 GP-2

Interesse

Wanneer u interesse heeft om Green People te verkopen in uw winkel of praktijk neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.